Neler Yeni

CORSAIR RM850X 2799₺

takasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taha
Piyasada alınabilecek Japon Kondansatörlü iyi PSU'lardan birisi. İndirim değil ancak fiyatı uygun geldi baya.

Not: 2 ADET GPU Kablosu vardır. Eğer gaming serisi 3 konnektörlü gpu alacaksanız bunu dikkate alınız.

LINK:AMAZON

TeknoAdam

80+ Bronze
Tamam kaliteli ama o kadar parayı hak edecek bir ürün asla değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nolur şu paraya daha iyisi varsa at vs demeyin uğraşmayalım hiç. Almayı düşünen alsın yormasın beni. Kendi yorumumu yazdım, ben böyle düşünüyorum diye kimse almak veya almamak zorunda değil tıpkı benim daha ucuz ve daha iyi ürün atmak zorunda olmadığım gibi.

Shaco

80+ Bronze
Geçen ay 2.5K civarına kadar düştü yanlış hatırlamıyorsam. Fiyat indirimli değil pek normal diyebiliriz ama bu fiyat bandında en iyisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkay Ocakcı
Ürün düşük - yüksek yük seviyelerinde sunduğu verimlilik konusunda en iyilerden biri, güvenilirlik ve koruma anlamında da gayet iyi fakat kablo yapısı ve kablolarında bulunan kapasitör nedeniyle bence kötü. Corsair'in kendi psu'ları için sunduğu sleeve kablo setleri mevcut onlar da dünya para. Bu yüzden kararsız kaldım.

Geçen hafta High Power Performance GD 800w 1564 liraya almıştım, performans anlamında 3080'li pc'de sorun yaşatmadı fanı da sessiz ama onda da tam sessizlikte sinir bozucu bir ses var. Coil whine desem değil, fandan gelen ses desem değil böyle ıslık gibi ama coil whine gibi değil. 1250 lira fark verip alınır mı bilemedim bu yüzden.

Top Bottom