Neler Yeni

🔥İndirim Corsair Sabre Pro 459 TL!

Shaco

80+ Bronze
Bende almayı düşünüyordum fiyatı çok uygundu ama böyle sorunları varsa uzak durmak lazım
Çift tıklama sorunu yok bende. Uygulamasını da kurdum herhangi bir çökme vs yaşamadım bilgin olsun. Dün 420 liraya düşmüştü sanırım.Skatezleri de kötü değil baya kayıyor 2 senelik mouse padde. Rival 3'ü satıp bunu aldım hiç pişman değilim.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Çift tıklama sorunu yok bende. Uygulamasını da kurdum herhangi bir çökme vs yaşamadım bilgin olsun. Dün 420 liraya düşmüştü sanırım.Skatezleri de kötü değil baya kayıyor 2 senelik mouse padde. Rival 3'ü satıp bunu aldım hiç pişman değilim.
amazondaki yorumlara bakabilirsiniz bunu yaşayan çok var. Uygulama da açtıktan bir süre sonra bilgisayarı kitliyor yeniden başlatmak dışında bir şey yapamıyorsunuz. Ucuza satılmasının sebebi de bu zaten

Shaco

80+ Bronze
amazondaki yorumlara bakabilirsiniz bunu yaşayan çok var. Uygulama da açtıktan bir süre sonra bilgisayarı kitliyor yeniden başlatmak dışında bir şey yapamıyorsunuz. Ucuza satılmasının sebebi de bu zaten
Programı kurup dpi ayarlarını kaydettikten sonra ICUE'dan "açılışta başlat" kapatırsan sorun yaşamazsın.Armoury Crate aktif olarak kullanıyorum çakışma olmuyor.Max yapacağın rengine göre dpi ayarlarını kağıda yazmak. ICUE'yu kullanmanı gerektirecek bir özellik yok sürekli olarak.Iade etmeden yazsaydın yardımcı olurdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,341
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom