Yiğitcan__99
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Arkadaşlar Anakartım MSİ B450M A PRO MAX Corsair Spec Delta aldım fanları sys fan 1 var fan çoklayıcı ile oraya taktım fanları ancak çok sesli çalışıyor ne yapmalıyım ?
kardeşim sorunu çözebildinmi banada yardımcı olurmusun?Arkadaşlar Anakartım MSİ B450M A PRO MAX Corsair Spec Delta aldım fanları sys fan 1 var fan çoklayıcı ile oraya taktım fanları ancak çok sesli çalışıyor ne yapmalıyım ?
Hayır çözemedim hızı ayarlamak için anakartında 4 tane fan girişi olması gerekiyor ama hepsini tek kablo ile system fana bağladığım için hız ayarlanmıyor bir süre sonra alıştım duymuyorum bile o sesikardeşim sorunu çözebildinmi banada yardımcı olurmusun?
Alakası yok. Ben 3 ünü tek girişe bağlıyorum çoklayıcı ile. Biostan ya da anakart uygulamasından fan ayarı yapabilirsinHayır çözemedim hızı ayarlamak için anakartında 4 tane fan girişi olması gerekiyor ama hepsini tek kablo ile system fana bağladığım için hız ayarlanmıyor bir süre sonra alıştım duymuyorum bile o sesi
YapılmıyorAlakası yok. Ben 3 ünü tek girişe bağlıyorum çoklayıcı ile. Biostan ya da anakart uygulamasından fan ayarı yapabilirsin
yapılıyor kardeş.aynı kasa bende var.Yapılmıyor