Yardım Corsair Spec Delta RGB Sata 3 Kablosu

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

Aen Saevherne
Moderatör
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
30,770
Dostlar, bugün HDD taktım sisteme. Hali hazırda SSD var zaten, sistemimi aldığımda içerisinden toplam 2 tane SATA 3 kablosu çıktı.
Biri şu an SSD'ye takılı, biri de HDD'ye. Başka bir depolama birimi alsam takamayacağım, Spec Delta alan arkadaşlardan kaç tane çıktı?
2 az değil mi yahu? Yeni bir HDD alsam içerisinden SATA kablosu çıkıyor mu? Yoksa ayrıca kablo mu almam lazım?

Son düzenleme:
Beyler bugün HDD taktım sistemde hali hazır SSD var zaten. İmzamdaki kasayı aldığımda içerisinden toplam 2 tane SATA 3 kablosu çıktı. Biri şuan SSD'ye takılı biri de HDD'ye. Başka bir depolama birimi alsam takamayacağım. Spec Delta alan arkadaşlar varsa onlarda kaç tane çıktı? 2 az değil mi yahu? Yeni bir HDD alsam içerisinden SATA kablosu çıkıyor mu? Yoksa ayrıca kablo mu almam lazım?
Hocam satta kablosu anakartla gelir kasa ile değil şahsen bende aynı kasayı aldım ve sata 3 kablosu anakarttan çıktı kasadan değil. ayrıca elinde başka kablo yoksa mecbur olarak kablo alman gerekecek ve imkanın varsa f/p bir m.2 ssd almanı öneririm kablolama yapmana gerek kalmaz böylece ama sırf kablo yüzünden ek masrafa girmek istemiyorsan ek olarak sata 3 kablosu alabilirsin

Hocam satta kablosu anakartla gelir kasa ile değil şahsen bende aynı kasayı aldım ve sata 3 kablosu anakarttan çıktı kasadan değil. ayrıca elinde başka kablo yoksa mecbur olarak kablo alman gerekecek ve imkanın varsa f/p bir m.2 SSD almanı öneririm kablolama yapmana gerek kalmaz böylece ama sırf kablo yüzünden ek masrafa girmek istemiyorsan ek olarak sata 3 kablosu alabilirsin
S2H'den kaç tane çıktı?

2 adet çıktı hocam ve ek olarak sata 3 kablosu almak zorundasınız
Anladığım kadarıyla standart sayı bu, PRIME B450M-K'den de B450M Dragon'dan da MSI Pro Max'den de 2 tane çıkıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri