cooler mastera rtx 2070s yada xfx thıc 3 sıgarmı bide 1tb harddisk 500gb ssd gerekcooler master mb511 seçeğeniğin olsa önü full mesh yapıda olduğu için onu al derdim. Ama bu ikisi arasında sorarsan yine cooler master.
Carbide Spec Delta kesinlikle. Söylediğin bileşenler sığacaktır.bu kasalardan hangisi daha iyi
sadece oyun için 512gb m2 ssd yetermicorsaire sığan her şey cooler mastera sığar. 41 cm'e kadar kart uzunluğu destekliyor. Kartların uzunluğuna bakarak almalısın. Arşiv yapıyorsan harddisk al, ancak oyun vs. kullanım için kullanacaksan ssd'den vazgeçme.
Başlangıç için gayet yeterli. İleride 2.5'' ssd takviyesi yaparsın. Dediğim gibi arşivin yoksa hdd ye hiç bulaşma, içinde 1 tane oyun bulundurmazsın ssd'nin hızını tadınca.sadece oyun için 512gb m2 ssd yetermi
ben bir sürü youn oynuyorum arşivim yok sadece oyun gircek o 512gb m2 ssdyeBaşlangıç için gayet yeterli. İleride 2.5'' ssd takviyesi yaparsın. Dediğim gibi arşivin yoksa hdd ye hiç bulaşma, içinde 1 tane oyun bulundurmazsın ssd'nin hızını tadınca.
aga fp cooler mastermı alayım corsair spec deltamı 400tl fark var aralarında cooler master mb520Sığar hocam
Yeterli.sadece oyun için 512gb m2 ssd yetermi
Sığar hocam. Corsair tercih et çok daha mantıklı.ben rx5700xt koycam sıgar demi