Corsair spec delta rgb

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Corsair spec delta rgb hava akışı nasildir rgb fanlari b450 s2h v2 anakarta bağliyabilirmiyim corsair vs550 psu nasildir

Corsair spec delta rgb hava akışı nasildir rgb fanlari b450 s2h v2 anakarta bağliyabilirmiyim corsair vs550 psu nasildir
Hava akışı ortalama. Mesh kasaya göre kötü. Evet bağlarsın. Psu ise yine ortalama.

Bence alınmaz hava deliği çok küçük onun yerine msi mag forge 100r kasa al psu da bütçene göre yardımcı olsunlar arkadaşlar

vee 800. yorumum hu huuu

Katılıyorum mesh kasaya göre kötü. Ayrıca eskidi artık bu kasa. MSİ MAG FORGE 100R veya 100m modellerine bakmanı öneririm.

Katılıyorum mesh kasaya göre kötü. Ayrıca eskidi artık bu kasa. MSİ MAG FORGE 100R veya 100m modellerine bakmanı öneririm.
100r daha iyiy olacaktır çünkü içinnde kotnroldcü fln var 100m modelinde yok ek fan fln bağlayınca kontrolcü ile kulanabiilir

PSU hakkında bilgim yok ama kasa güzel ön panel yarı mesh ancak egzoz fanı yok diye biliyorum oraya bir tane corsairin spec deltada kullandığı fandan alıp takarsın hava akışı daha iyi olur

Geri