Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Corsair spec delta rgb hava akışı nasildir rgb fanlari b450 s2h v2 anakarta bağliyabilirmiyim corsair vs550 psu nasildir
Hava akışı ortalama. Mesh kasaya göre kötü. Evet bağlarsın. Psu ise yine ortalama.Corsair spec delta rgb hava akışı nasildir rgb fanlari b450 s2h v2 anakarta bağliyabilirmiyim corsair vs550 psu nasildir
Bence alınmaz hava deliği çok küçük onun yerine msi mag forge 100r kasa al psu da bütçene göre yardımcı olsunlar arkadaşlarCorsair spec delta rgb hava akışı nasildir rgb fanlari b450 s2h v2 anakarta bağliyabilirmiyim corsair vs550 psu nasildir
100r daha iyiy olacaktır çünkü içinnde kotnroldcü fln var 100m modelinde yok ek fan fln bağlayınca kontrolcü ile kulanabiilirKatılıyorum mesh kasaya göre kötü. Ayrıca eskidi artık bu kasa. MSİ MAG FORGE 100R veya 100m modellerine bakmanı öneririm.
Egzoz fani varPSU hakkında bilgim yok ama kasa güzel ön panel yarı mesh ancak egzoz fanı yok diye biliyorum oraya bir tane corsairin spec deltada kullandığı fandan alıp takarsın hava akışı daha iyi olur
Ortalama ama tavsiyem 100r ve pylon 550dir.Corsair spec delta rgb hava akışı nasildir rgb fanlari b450 s2h v2 anakarta bağliyabilirmiyim corsair vs550 psu nasildir
Varmı benim baktığımda yoktuEgzoz fani var
Var ama egzoz fani rgb degilVarmı benim baktığımda yoktu
Var ama egzoz fani rgb degil rgb çok önemli değilse alınır bence