Arkadaşlar durumu güncelleyim,
Lian li tercih ettim ve sistemi spec delta dan Lian li ye taşıdım. İkisini de sökerken takarken inceleme fırsatım oldu. Net bir şekilde söyleyebilirim ki Spec delta malzeme ve sağlamlık olarak daha iyi. Taş gibi esnemiyor, eğilmiyor. Lianli ona göre daha yumuşak malzeme, elinle eğip bükebilirsin ve spec delta da reset tuşu var lianli de yok bu açıdan spec delta iyi diyebiliriz. Lianli ise argb olması (spec delta düz rgbdir), renk kontrolü tuşunun bulunması ve yan camının saydamlığı olarak daha iyi. Boyut olarak lian li biraz daha yüksek ve geniş. Lian li de reset tuşu olmaması v.s bir dezavantaj. Ama şöyle bir avantajı da anakarta çok az kablo giriyor. Soğutma testi yapmadım, çok fark oynamaz bence ikisi de hava alıyor. Lianli düşündüğüm kadar sağlam değil gibi. Corsair de aksine dusundüğümden daha kemikli. Ama corsairin siyah filmli cam kapağı rgbleri ve iç kasa manzarasını göstermiyor. Ve küçük olduğu için her şey iç içe duruyor. Rgb ağırlıklı bir setup olacağı için saydam yan kapaktan ve rainbow modu ışıklı egzoz fanı ve mesh olması sebebiyle LianLi tercih ettim. En büyük diğer sebep ise delta specin artık her yerde olması. umarım pişman olmam.