İmparator Kuzey
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Arkadaşlar görünüş olarak aydınlatma olarak söylermisiniz
Arkadaşlar görünüş olarak aydınlatma olarak söylermisiniz
Görünüş olarak dedimKesinlikle strafe mk.2
Özellik olarak aşırı derecde k95 e benziyor
Özellikle sessiz bir klavye arıyorsan mx silent switchleri ile sana en uygun klavye olacak
Hyperx alloy elite 2 olmaz mıApex 5 ama konuyu yanlış yere açmışşın sanki..
Olur o da güzel klavye ama bence görünüş olarak her türlü apex 5Görünüş olarak dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabah leyin de ışığı gözükür olursa iyi olur
Sabah leyin de ışığı gözükür olursa iyi olur
Olanlar foto atabilirmi
Hyperx alloy elite 2 olmaz mı
Tosta katılıyorum strafe mk.2Kesinlikle strafe mk.2
Özellik olarak aşırı derecde k95 e benziyor
Özellikle sessiz bir klavye arıyorsan mx silent switchleri ile sana en uygun klavye olacak
Corsair ürünlerinle organize şekilde yanmaz. Engine 3 uygulamasından onun da ışıklarını kontrol edebilirsin ama strafe mk.2 ve diğer bütün corsair ürünlerini iCue den kontrol edebilirsin. Hepsi senkronize şekilde bayağı iyi durur.Peki corsair sistem topluyorum ama apex 5 ışıklarını optimize edebilirmiyim
Olur o da güzel klavye ama bence görünüş olarak her türlü ape
Lamba açıkkende görünülebilir mi incelemelerde hep softbox varda sende varsa foto atarmısınTosta katılıyorum strafe mk.2
Corsair ürünlerinle organize şekilde yanmaz. Engine 3 uygulamasından onun da ışıklarını kontrol edebilirsin ama strafe mk.2 ve diğer bütün corsair ürünlerini iCue den kontrol edebilirsin. Hepsi senkronize şekilde bayağı iyi durur.
Hayır sadece steelseries in uygulaması üzerinden kontrol edebilrisin ama corsair sistem topluyorsan corsair klavye al kesinlikle hepsini tek bir programdan kontrol edersin hepsi organize çalışırPeki corsair sistem topluyorum ama apex 5 ışıklarını optimize edebilirmiyim @ArdaQ
Corsair topluyorsan corsair devam etPeki corsair sistem topluyorum ama apex 5 ışıklarını optimize edebilirmiyim