Neler Yeni

Corsair Vengeance LPX alınmaz!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Katılıyorum bencede alınmaz...

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Vengeance LPX rami benim kadar Türkiye'de kullanan biri olduğunu düşünmüyorum piyasanın en garanti ve en tak çalıştır rami hız aşırtma konusu da bir yere kadar donanıma bir yere kadar kişiye bağlıdır ramleri çok rahat +400mhz arttırabiliyorum. Deneyim konu başlıkları ile karar alınmaz. Tecrube ile sabit benim kullandığım en stabil sorunsuz ram. Önemli olan diğer önerdiğiniz ramler LPX gibi her anakartta sorunsuz çalışabilecek mi? fiyat performans odaklı üstüne tanımıyorum.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vengeance LPX rami benim kadar Türkiye'de kullanan biri olduğunu düşünmüyorum piyasanın en garanti ve en tak çalıştır rami hız aşırtma konusu da bir yere kadar donanıma bir yere kadar kişiye bağlıdır ramleri çok rahat +400mhz arttırabiliyorum. Deneyim konu başlıkları ile karar alınmaz. Tecrube ile sabit benim kullandığım en stabil sorunsuz ram. Önemli olan diğer önerdiğiniz ramler LPX gibi her anakartta sorunsuz çalışabilecek mi? fiyat performans odaklı üstüne tanımıyorum.
Şu ana kadar 4 arkadaşımın sisteminde LPX kullandım 3 ü X.M.P sorunu yaşadı. 1`i O.C yapmak istedi şak mavi ekran.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Belki OC potansiyeli vardır ama OC yapması zordur ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şu ana kadar 4 arkadaşımın sisteminde LPX kullandım 3 ü X.M.P sorunu yaşadı. 1`i O.C yapmak istedi şak mavi ekran.
500 tane elimden geçmiştir birinde bile sorun yaşamadım. Sistem bir bütündür anakartlara gelen bios güncellemeleri ağırlıklı ramlerle alakalıdır güncel bir sistemde bir kere bile LPX ile sorun yaşamadım. Onun için yüzlercesini kullanmış birisi olarak bu konu benim açımdan asılsızdır. Herkese keyifli forumlar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Thaiphoon burner ile çipine bakar mısın?
İndirirsen (Belki) Read' a bas SMBus' lardan birini seç foto at. Ama mümkünse OC yaptıklarından olsun.

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
LPX eski bir seri, en güncel donanımlarla ilk bıos sütümünde uyum sorunu yaşaması normal. Ryzen'la uyumsuzluğu Infinity fabric kaynaklı bir problem sanırım, voltaj arttırılarak çözen kişiler var. Intel tarafında sorun yaşayan var mı?

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
500 tane elimden geçmiştir birinde bile sorun yaşamadım. Sistem bir bütündür anakartlara gelen bios güncellemeleri ağırlıklı ramlerle alakalıdır güncel bir sistemde bir kere bile LPX ile sorun yaşamadım. Onun için yüzlercesini kullanmış birisi olarak bu konu benim açımdan asılsızdır. Herkese keyifli forumlar
O.C sonuçlarını alayım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom