Hocam işte teknoloji şans işi kiminde farklı ram çalışmazken bende çalıştı. Şansım yaver gitmiş demek ki.Herkeste sorun çıkacak diye bir kanun yok zaten.
Şu ana kadar 4 arkadaşımın sisteminde LPX kullandım 3 ü X.M.P sorunu yaşadı. 1`i O.C yapmak istedi şak mavi ekran.Vengeance LPX rami benim kadar Türkiye'de kullanan biri olduğunu düşünmüyorum piyasanın en garanti ve en tak çalıştır rami hız aşırtma konusu da bir yere kadar donanıma bir yere kadar kişiye bağlıdır ramleri çok rahat +400mhz arttırabiliyorum. Deneyim konu başlıkları ile karar alınmaz. Tecrube ile sabit benim kullandığım en stabil sorunsuz ram. Önemli olan diğer önerdiğiniz ramler LPX gibi her anakartta sorunsuz çalışabilecek mi? fiyat performans odaklı üstüne tanımıyorum.
500 tane elimden geçmiştir birinde bile sorun yaşamadım. Sistem bir bütündür anakartlara gelen bios güncellemeleri ağırlıklı ramlerle alakalıdır güncel bir sistemde bir kere bile LPX ile sorun yaşamadım. Onun için yüzlercesini kullanmış birisi olarak bu konu benim açımdan asılsızdır. Herkese keyifli forumlarŞu ana kadar 4 arkadaşımın sisteminde LPX kullandım 3 ü X.M.P sorunu yaşadı. 1`i O.C yapmak istedi şak mavi ekran.
Thaiphoon burner ile çipine bakar mısın?Vengeance LPX rami benim kadar Türkiye'de kullanan biri olduğunu düşünmüyorum piyasanın en garanti ve en tak çalıştır rami hız aşırtma konusu da bir yere kadar donanıma bir yere kadar kişiye bağlıdır ramleri çok rahat +400mhz arttırabiliyorum. Deneyim konu başlıkları ile karar alınmaz. Tecrube ile sabit benim kullandığım en stabil sorunsuz ram. Önemli olan diğer önerdiğiniz ramler LPX gibi her anakartta sorunsuz çalışabilecek mi? fiyat performans odaklı üstüne tanımıyorum.
O.C sonuçlarını alayım.500 tane elimden geçmiştir birinde bile sorun yaşamadım. Sistem bir bütündür anakartlara gelen bios güncellemeleri ağırlıklı ramlerle alakalıdır güncel bir sistemde bir kere bile LPX ile sorun yaşamadım. Onun için yüzlercesini kullanmış birisi olarak bu konu benim açımdan asılsızdır. Herkese keyifli forumlar