OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hocam onlaron sorunu çipleri rastgele atması değil miydiMerhaba dostlar! Bildiğiniz gibi ben ve @RevDeisDou Vengeance LPX alınmaması taraftarıyız. Ancak @Abdullah Hacıgül geçen RTX 3070 + 10700K gurbetçi sisteme Vengeance LPX koyunca bir konu açmaya karar verdim. Bu RAM O.C performansı düşük bir RAM. Hatta X.M.P bile zor açılıyor bazen
Corsair Vengeance LPX Ryzen uyum sorunu
Herkese iyi forumlar, Güncel olarak kullandığım sistem: Anakart: Gigabyte B450M-H. RAM: Corsair Vengeance LPX 3000MHz DDR4 2x8 GB / CMK8GX4M1D3000C16 ekran kartı: Sapphire R9 270X. PSU: Zalman 600W. İşlemci: Ryzen 5 3600. Belirttiğim sistemde XMP açtığım zaman bazı oyunlarda ( normal...www.technopat.net
16 GB Corsair Vengeance LPX DDR4 RAM frekansı artmıyor
Herkese merhabalar. Gerek burası, gerek başka forum ve gerek farklı platformlar üzerinde aynı sorunum için daha önce yardımlar istedim, farklı farklı insanlar yardımcı olmayı denedi fakat henüz hiçbir problemim çözülmüş değil. Önemli bir gelişme olduğunu düşünüyorum, bugün anakartımın her ne...www.technopat.net
Corsair Vengeance LPX 3200mhz 64gb XMP Sorunu | DonanımHaber Forum
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. İmzamda yer alan sistemi kullanmaktayım ve ufak bir sorunum var.Dört ayrı dual kit olarak aldığım toplamdaforum.donanimhaber.com
Alıntıyı görüntüle
Ve buraya koyamadığım 3 arkadaşım daha XMP sorunu yaşadılar. O.C yapamayan daha niceleri de var. Genelde düşük seviye Samsung B-Die kullanılıyor bu RAM`lerde. O sebepten iyi değiller.
Ayrıca 8 katman A0 olması da iyi değil.
Alıntıyı görüntüle
Ayrı ayrı topluyorsanız uzak durun. Onun yerine şuna bakın ;
Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hazır sistem içinde varsa ve fiyatı uygunsa alınabilir. Örneğin DA-2 sistem.
Ancak üst segmentte asla alınmamalı.
Görüşürüz!