Corsair Void Elite Dipses Sorunu 7.1

OrionKnight55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Arkadaşlar tam olarak dipsesin ne olduğunu bilmesem de ses kısıkken radyodadaki statik ses gibi ses geliyor ve bunu çözemedim yardımcı olabilir misiniz 530tlye carbon rgb modelini aldım ve şu anda tek sorun o dc den konuşursak daha iyi olur #0090 OrionKnight

Sesi kulaklıktan fulleyip Windows'dan kısarsan büyük ihtimal azalacaktır.
G PRO X kullanıyorum bende de dip ses var ama o kadar rahatsız etmiyor.

Sesi kulaklıktan fulleyip Windows'dan kısarsan büyük ihtimal azalacaktır.
G PRO X kullanıyorum bende de dip ses var ama o kadar rahatsız etmiyor.
sorun öyle değil yazılımı kaldırınca gidiyor ama bende başka corsair cihazlar da vardı o yüzden icue kurmam lazım

Kulaklığın programı olan ICUE‘yi program ekle/kaldır kısmından kaldırmalısın.
Aygıt Yöneticisi -> Görünüm -> Kapsayıcıya Göre Aygıtlar yolunu takip etmelisin.
Burada yer alan “Corsair Void RGB Oyun Kulaklığı” sekmesi kısmında yer alan tüm cihazları kaldırmalı ve cihaz sürücülerini sil seçeneğini işaretlemelisin.
Denetim Masası –> Donanım –>
Aygıt Yükleme Ayarlarını Değiştir –>
Sürücüleri Otomatik Olarak İndir yolunu takip etmeli ve buradan çıkan seçeneği “Hayır” veya “Asla” diyerek değiştirmelisin.
Eğer kulaklık, Windows 10 Ayarlar uygulamasında bulunan “Cihazlar” kısmında da yer alıyorsa, buradan da kaldırmalısın.
Dongle’ı bilgisayarda takılı olan portundan çıkarın ve bilgisayarınızı yeniden başlat.
Dongle çıkmış durumdayken, bilgisayarınızı başlatın ve ICUE programının en son sürümünü bulup indir.
Daha sonra Dongle‘ı takarak işleme devam et. Dongle‘ı taktığınızda “Aygıt Algılanamadı” gibi bir hata alacaksınız ve Windows senin yerinize sürücüleri güncelleyecek
Aygıt Yöneticisi –> Görünüm –> Kapsayıcıya Göre Aygıtlar‘ a gidin ve “Corsair Void RGB Oyun Kulaklığı” sekmesi altında yer alan sürücüleri tekrar kaldırmalısın.
ICUE uygulaması aygıtı otomatik olarak algılayıp sürücüleri otomatik olarak güncelleyecek.

~İşine yaradıysa en iyi cevap olarak seçersen sevinirim.

Son düzenleme:
Aygıt Yöneticisi -> Görünüm -> Kapsayıcıya Göre Aygıtlar yolunu takip etmelisin.
Burada yer alan “Corsair Void RGB Oyun Kulaklığı” sekmesi kısmında yer alan tüm cihazları kaldırmalı ve cihaz sürücülerini sil seçeneğini işaretlemelisin.
Sürücüleri Otomatik Olarak İndir yolunu takip etmeli ve buradan çıkan seçeneği “Hayır” veya “Asla” diyerek değiştirmelisin.
Eğer kulaklık, Windows 10 Ayarlar uygulamasında bulunan “Cihazlar” kısmında da yer alıyorsa, buradan da kaldırmalısın.
Dongle’ı bilgisayarda takılı olan portundan çıkarın ve bilgisayarınızı yeniden başlat.
Dongle çıkmış durumdayken, bilgisayarınızı başlatın ve ICUE programının en son sürümünü bulup indir.
Daha sonra Dongle‘ı takarak işleme devam et. Dongle‘ı taktığınızda “Aygıt Algılanamadı” gibi bir hata alacaksınız ve Windows senin yerinize sürücüleri güncelleyecek
Aygıt Yöneticisi –> Görünüm –> Kapsayıcıya Göre Aygıtlar‘ a gidin ve “Corsair Void RGB Oyun Kulaklığı” sekmesi altında yer alan sürücüleri tekrar kaldırmalısın.
ICUE uygulaması aygıtı otomatik olarak algılayıp sürücüleri otomatik olarak güncelleyecek.

bende icue sildikten sonra dongle taktığımda windows aygıtınızı hazırlıyor diyor ve dipses gitmiyor icue bir yerde otomatik açılacak demiş o da olmadı bi de icuenun mu windowsun mu driverlerı yüklediğini nasıl anlayacağız

hocam dediklerini günlerce yaptım sonuç aynı kulaklıkta dipses gitmiş mikrofonda var ve en önemlisi kendi yazılımı icue açabiliyom olmama karşın 7.1 açamıyorum eq ayarı yapamıyorum sizde de böyle mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri