❌İndirim Bitti! 🔥🔥 CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Kablosuz 3.599,00 TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Katılım
18 Temmuz 2022
Mesajlar
9,488
Reaksiyon skoru
5,282
Akakçe fiyatına göre 6ayın en ucuzu, grafikte 3300 sizi yanıltmasın teşhir ürün olarak satılmıştı.
1757802241001.webp

5senedir kullanıyorum, padleri hafif aşındı yedeği de her yerde 200-300tlye satılıyor. Çok dikkatli kullanmamama rağmen iskeleti çok sağlam, cloud 2 gibi çatçut gitmiyor hala da taş gibi. Kulak padleri aşırı rahat tek eksisi şarj 12-14saat gidiyor ve bi tık ağır gelebilir. 3600tl için çok iyi ürün.
 
Valla ben bunu zamanında 4-5 yıl geçmiş olabilir çok isteyerek almıştım bir tık istediğim gibi sonuç olmadı 1.5 yıl sonunda kendi kendine kırıldı. Ses konusunda sanırım Cloud 2 daha iyi gelmişti o dönem.
 
değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eskidi
Gaming kulaklıklarad teknoloji olarak bi atlama olmadı şarj harici, eskimesi pek bir şey ifade etmiyor o yüzden.
Valla ben bunu zamanında 4-5 yıl geçmiş olabilir çok isteyerek almıştım bir tık istediğim gibi sonuç olmadı 1.5 yıl sonunda kendi kendine kırıldı. Ses konusunda sanırım Cloud 2 daha iyi gelmişti o dönem.
Bizim arkadaş grubundan 4-5kişi de var kimsede bi sorun oluşmadı dayanıklılık ile alakalı, şans galiba
 
Tiz olarak piyasadaki en iyi oyuncu kulaklığı, corsair bile kendi rekorunu hala geçemedi. Bass olarak zayıftır yer yön tespiti olarak başarılı sayılabilir ama muadillerine göre çok ağır bir kulaklıktır.
 
Şarj girişi micro usb, şarjı az gidiyor ve ağır. Diğer taraftan malzeme kalitesi iyi, dolayısıyla sağlam bir kulaklık. İkisini de kullandım ve ben olsam bu bütçeye çıkmışken bunun yerine Razer Barracuda X (2022) tercih ederdim. (Şu anda aktif olarak kullanıyorum)

 
  • Beğen
Reaksiyonlar: hoka
görünüşü en güzel kulaklık ama alanlar hep problemler yaşıyor
 
Bu fiyatlara cloud 3 düşüyor genelde. Onun yerine bu alınmaz bence
 
kırılıyor arkadaşlar tavsiye etmem, 3 yıldır barracuda X kullanıyorum aynı fiyat bandında tık yok.
 
Aslında Barracuda X, Void'e göre daha kırılgan. Kullanım kılavuzunda bile özellikle nazik olun diye belirtmişler. :peepo1:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kardeşim yeni void elite aldı kesinlikle çok daha sağlam hissettiriyo bende barracuda x var çıkarırken kırılacak diye baya tereddüt ediyorum ve bluetooth ile dışarda kullanmak istediğimde mikrofonu çıkartmak takmak biraz sıkıntı yani dikkat edince güzel kulaklık rog go 2.4 kullanmıştım mobilite ve şıklıkta daha iyisi yok ya hem üstünde mikrofon hemde ayrıca mikrofonu vardı o özellikte çok iyidi
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Mesajlar
10,395,290
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri
Top