7.1 icueden açıp kapatabiliyorum7.1 olmayan modelse normal
ben alalı 2 sene oldu knk. Geçenlerde internet kafeye gittim orda farkettim gamepower ile void elite'den daha iyi ses kasıldığınıben önermeyince bana gülüyordu bazıları zort.
o fiyatlarda sen ne öneriyorsun hocam cloud2 nasılben önermeyince bana gülüyordu bazıları zort.
ben cloud 2 kullanıyom.Güzel bence kafi kulaklıko fiyatlarda sen ne öneriyorsun hocam cloud2 nasıl
bende cloud2 kullanıyorum çok güzel ses kasmasıda müthiş fps oyunların vazgeçilmezideben cloud 2 kullanıyom.Güzel bence kafi kulaklık
Ucuz bir gamepowerla bile oyunlarda daha güzel ses kasabilirken void elite ile kasamıyorum. Sebebi nedir? Birsürü EQ ayarı denedim fakat olmadı. Nasıl düzelir?
Zamanında kulaklık önerisine gamepower Kizaru diye önerdiğimde dalga geçenler bu konuyu görüyordur umarım. Hepsinede Void elite in ekolayzır ayar muhabbeti yüzünden berbat olduğunu aktarmıştım.Ucuz bir gamepowerla bile oyunlarda daha güzel ses kasabilirken void elite ile kasamıyorum. Sebebi nedir? Birsürü EQ ayarı denedim fakat olmadı. Nasıl düzelir?
Fiyatlar çok oynak, Barracuda X veya G435.o fiyatlarda sen ne öneriyorsun hocam cloud2 nasıl
g435 çok hoş duruyor ama o fiyata 935de var o nasılFiyatlar çok oynak, Barracuda X veya G435.
Link atabilir misiniz? g435 1.5k. Akakçede G935 3.5k.g435 çok hoş duruyor ama o fiyata 935de var o nasıl