Neler Yeni

🔥İndirim Corsair Void Elite Stereo 839 TL

halitxct

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Daha dün logitech g332 nin menteşesi kırıldı. Kenara kaldırdım menteşe alıp kullanmaya devam edeceğim ama kulaklığı değiştiresim de var. Ondan buna geçmeye değer mi? Sanırım değmez. Bir de usb vs jak olayında anakartın ses yongası iyiyse jak öneriyorlar. Burada anakartın ses çipinin kalitesini neye göre belirliyoruz. Msi ın b550 gaming edge wifi anakartını kullanıyorum. Anakartın dahili ses yongası usb kulaklıkların ses kartından daha mı iyi? Bunu nasıl karşılaştırabiliyoruz?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha dün logitech g332 nin menteşesi kırıldı. Kenara kaldırdım menteşe alıp kullanmaya devam edeceğim ama kulaklığı değiştiresim de var. Ondan buna geçmeye değer mi? Sanırım değmez. Bir de usb vs jak olayında anakartın ses yongası iyiyse jak öneriyorlar. Burada anakartın ses çipinin kalitesini neye göre belirliyoruz. Msi ın b550 gaming edge wifi anakartını kullanıyorum. Anakartın dahili ses yongası usb kulaklıkların ses kartından daha mı iyi? Bunu nasıl karşılaştırabiliyoruz?
O anakart için ses kartına gerek kalmaz muhtemelen. ALC1200 olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
Zamanında RGB usb olanını 420 tl almıştım. Kulaklık müq. Kumaş ped olması da çok iyi terleme vs derdin olmuyor.
Kafaya takınca dışarı ile bağlantın kesiliyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kartı olmadığını bilmiyordum ben :/ anakart B450m almak gerekir muhtemelen değil mi?
Yani normal kullanırsın ama ses kartı gibi olmaz onu demek istiyorum. B450m çoğu anakartta ALC 897 var çok iyi değil. B450 üst model falan alman lazım.

Xarun

80+
Hocam benim de önce g230'un menteşesi kırıldı onu çöpe attım sonra g332 aldım onun da menteşesi kırıldı.Sen menteşeyi nereden temin ediyorsun söyler misin lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Hocam benim de önce g230'un menteşesi kırıldı onu çöpe attım sonra g332 aldım onun da menteşesi kırıldı.Sen menteşeyi nereden temin ediyorsun söyler misin lütfen.
Daha temin etmedim ama satan yerler var. Kendimde 3d yazıcı olsa internetten modelleri buldum kendim basardım da yazıcı yok. Ama bu gidişle onu da arkadaşla ortak alacak gibiyiz. Antalya da bir yer bulamadım modeli bastıracak. Kime telefon etsem ya o kadar küçük iş yapmıyor yada maliyetler yüksek diye arama verdim cihazı sattım cihazı değiştireceğim diyor. Direk g332 menteşesi diye arat sahibinden de filan çıkıyor olmazsa oradan sipariş vereceğim bende.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam