Corsair void elite wireless carbon ne kadara satmalıyım?

em1r oK?

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,221
Corsair void elite carbon wireless sıfır kulaklık ( değişim ürünü bantlı kutu )

Sanırım değişim ürünlerinin garantisi 90 gün oluyordu, elimde olan kulaklığın 60 gün garantisi kaldı.

2.500₺ yazmıştım 2.350₺’ye yarın gelip alabilirim diyor birisi.

Şu an sıfırı 3.200₺. Kapalı bantlı kutu da olsa değişim ürünü olduğu için 60 gün garantisinin kalması 2.350₺ satılabilir diyor bana ama bilemedim. Sarı site ilanlarının hepsinde kullanılmış wireless 2-3k yazması da kafamı karıştırdı.

Sizce 2.350₺’ye satmalı mıyım ? Hayırsa kaç paraya satmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var mı fikri olan?

Corsair void elite carbon wireless sıfır kulaklık ( değişim ürünü bantlı kutu )

Sanırım değişim ürünlerinin garantisi 90 gün oluyordu, elimde olan kulaklığın 60 gün garantisi kaldı.

2.500₺ yazmıştım 2.350₺’ye yarın gelip alabilirim diyor birisi.

Şu an sıfırı 3.200₺. Kapalı bantlı kutu da olsa değişim ürünü olduğu için 60 gün garantisinin kalması 2.350₺ satılabilir diyor bana ama bilemedim. Sarı site ilanlarının hepsinde kullanılmış wireless 2-3k yazması da kafamı karıştırdı.

Sizce 2.350₺’ye satmalı mıyım ? Hayırsa kaç paraya satmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var mı fikri olan?
Bence fiyatı iyi hocam. Bende 1.5 sene kullandım sıfırı 2bin tl olduğu zaman 1100 tl ye zor satmıştım.

Bence fiyatı iyi hocam. Bende 1.5 sene kullandım sıfırı 2bin TL olduğu zaman 1100 TL ye zor satmıştım.
2.350₺’ye satıp ne alabilirim diye düşünüyorum . 2 ay içerisinde tekrar bilgisayar alma planım var, bekletsem garantisi bitecek ama bekletmezsem satarsam kulaklıkların fiyatları uçacak bilemedim o yüzden.

Geri