CORSAİR VOID ELİTE WIRELESS EQ AYARLARI

inan24

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar merhaba,

1 hafta önce Corsair Void Elite Wireless kulaklık aldım. Hyperx cloud stinger'dan geçiş yaptım. Genel olarak ses yüksek ve güzel geliyor fakat standart eq ayarları baya kötü. Sesler baya yankılı geliyor. Bir çok eq ayarı buldum internetten denedim fakat bu sefer de bazı sesler çok yükselirken bazı sesler garip bir hal alıyor.
Örnek vermek gerekirse genel olarak Steam Pubg oynuyorum. Kulaklığın standart fps eq ayarlarında silah sesleri çok yüksek ve baya yankı yapıyor. Ayrıca Karakter mermi yediğinde 20 kişi sopayla dövüyormuş gibi bağırıyor ve diğer sesleri bastırıyor.
İnternetten bulduğum Bir çok eq ayarı denedim fakat yankı problemini ve karakterin bağırma ayarlarını bir türlü ayarlayamadım.
Rica etsem özellikle Steam Pubg oynayan ve Corsair void elite kulaklık sahibi arkadaşlar bu başlık altında sadece EQ ayarlarını paylaşabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba,

1 hafta önce Corsair Void Elite Wireless kulaklık aldım. Hyperx cloud stinger'dan geçiş yaptım. Genel olarak ses yüksek ve güzel geliyor fakat standart eq ayarları baya kötü. Sesler baya yankılı geliyor. Bir çok eq ayarı buldum internetten denedim fakat bu sefer de bazı sesler çok yükselirken bazı sesler garip bir hal alıyor.
Örnek vermek gerekirse genel olarak Steam PUBG oynuyorum. Kulaklığın standart fps eq ayarlarında silah sesleri çok yüksek ve baya yankı yapıyor. Ayrıca Karakter mermi yediğinde 20 kişi sopayla dövüyormuş gibi bağırıyor ve diğer sesleri bastırıyor.
İnternetten bulduğum Bir çok eq ayarı denedim fakat yankı problemini ve karakterin bağırma ayarlarını bir türlü ayarlayamadım.
Rica etsem özellikle Steam PUBG oynayan ve Corsair void elite kulaklık sahibi arkadaşlar bu başlık altında sadece EQ ayarlarını paylaşabilir mi ?
kanka herhangi bir ayar bulabildin mi bende sıkıntı yaşıyorum şu kulaklıkta ..

"void elite wireless eq settings" yazarak google araması yapsanız çok fazla içerik ile karşılaşacaksınız. deneyerek kendinize uygun olan ayarları da bulabilirsiniz.

"void elite wireless eq settings" yazarak google araması yapsanız çok fazla içerik ile karşılaşacaksınız. deneyerek kendinize uygun olan ayarları da bulabilirsiniz.
250 tllik gamepower kulaklık ile bile daha güzel ses kasılıyor ne kadar eq denediysem nafile ..

Ben oyunları movie theater modunda oynuyorum gayet tatmin edici bence deneyin derim

İnternetten bulduğum ayarlardan bana göre en iyisi aşağıdaki gibi ama hala tam olarak memnun değilim. Ayrıca dip ses olayı bende de vardı. Çözümü internette bulabilirsiniz kolay ama icue son güncellemesinde çözüm işe yaramıyor eski sürümde çözmüştüm şuan yine var cızırtı.

eq 1.jpg

En üst seviye virtuoso se wireless ta kullandım aynı eq problemi onda da var nenayaprsan yap Optimum ses ayarını bulamıyorsun o şekilde kullanıcaksın benimde zamanında denemediğim ayar kalmamıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,632
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri