Neler Yeni

Yardım Corsair Void Elite Wireless RGB RMA nedir?

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Merhabalar. yaklaşık 10 gün önce bu kulaklığı almıştım. ancak geldiğinde dip ses problemi vardı. bende teknik servise geri gönderdim. ancak iade veya değişim almadılar. internetten araştırdım yazılımsal bir sorun olduğunu söyleyenler bile var. İtopya olmayınca corsairin kendi sitesindeki maile yazdım bi süre ingilizce mailleştik şimdide şöyle bir şey dedi : ''Would you be interested in setting up an RMA? If your headset is still under warranty, we can look into replacing it.'' RMA ne demek?

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Senin doldurman gereken bir form ürünü iade etmek için. Muhtemelen evet diye yanitlarsan sana bir form veya link gonderecekler

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haydar Ekin Duymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki ürün türkiye içerisinde bir yere gidecek değilmi ingilizce konuştuğumuz için şüpheleniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani demek istediğim şey şu şimdi ben corsairin kendi sitesinden bulduğum maile yazıyorum bu yüzden ingilizce cevap veriliyor ben bu kulaklığı onların yurtdışındaki şubesinemi göndermek zorundayım

Son düzenleme:

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Onu bilmiyorum fakat sorabilirsin bu konuştuğun yere. Özellikle de belirt eğer kargo edersen ücreti vs nasıl ödenecek diye.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
İCUE indir. windowsun sesi kısık uygulamaların ve videoların sesi full olarak dinle farkı göreceksin. Bende de aynı kulaklık var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,090
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7