Acaba benim dediğimi ve önerdiğinizi deneyimlediniz mi?HS50 PRO daha iy ibir seçenek ve daha ucuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konumda da gördüğün gibi birçok kulaklık kullandım. Bunlar üst seviye de dahil. Void serisi kulaktan düşüyor vs. diyenler var ve HS50 Pro yu deneyimledim hem rahat hemde sesi mükemmel. Rahatlıkla Void yerine tercih ederdim.Acaba benim dediğimi ve önerdiğinizi deneyimlediniz mi?
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
donanimarsivi.com
Anladım. Peki fps oyunlarında güzel bir performans alırmıyım çoğunlukla cs oynuyorum.Bu konumda da gördüğün gibi birçok kulaklık kullandım. Bunlar üst seviye de dahil. Void serisi kulaktan düşüyor vs. diyenler var ve HS50 Pro yu deneyimledim hem rahat hemde sesi mükemmel. Rahatlıkla Void yerine tercih ederdim.
Öneri - 150-1000TL Arası Kulaklık Öneri Rehberi
Arkadaşlar 100-500TL arası mouse önerisinden sonra bu rehberi hazırladım mouse rehberine buradan ulaşabilirsiniz. NOT: Bu listede bulunan çoğu ürünü farklı yerlerde en az 2 saat kadar denedim öncelikle bunu söyleyeyim. Kullanmadıklarımın yanına kullanmadım yazacağım :). 150tl-500 Arası...donanimarsivi.com
Gayet güzel bir performans alırsın. Adamın yerini sana söylemediğii kalıyorAnladım. Peki fps oyunlarında güzel bir performans alırmıyım çoğunlukla cs oynuyorum.
Teşekkürler
Hocam yardımın için sağol. Peki bunu almam daha mantıklı mı olur ?Gayet güzel bir performans alırsın. Adamın yerini sana söylemediğii kalıyor. Yön hissiyatı başarılı.
HS70 indirimdeyken kaçırma derim.Hocam yardımın için sağol. Peki bunu almam daha mantıklı mı olur ?![]()
Kablosuz istersen evet. 600tl iyi fiyat.Hocam yardımın için sağol. Peki bunu almam daha mantıklı mı olur ?![]()