Corsair Void RGB Elite Wireless Alınır mı?

3m1n

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
4000
Arkadaslar merhaba uzun zamandır kullanmış oldugum kablolu ve kırık kulaklığımdan sonra kablosuz bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum. Oncelik olarak konforuna dikkat ettim ve karsima corsair in bu kulakligi cikti. Ses kalitesi konforu ve ozellikle mikrofonunun iyi olmasini istiyorum. Sizce 4000TL butce ile bu kulaklık alınır mı? Alınmaz ise bu butceye gore onerileriniz varmı?

Dipses sorunu kafa agritma ve terletme gibi sorunlari varmi ?
Pedler deri terletebilir yazın uzun süre deneme şansım olmadı ama ses kalitesi her şeyi telafi ediyor gerçekten.

Pedler deri terletebilir yazın uzun süre deneme şansım olmadı ama ses kalitesi her şeyi telafi ediyor gerçekten.
Hocam bi arkadas var tüm ölü sesleri iletiyo bende simdi sordum n9 ultraymis kulakligi. Pedleri acisindan ben deri olmasinida istemiyorum biraz fazla terleyen biriyim ve suanki kulaklik deri cok fazla yakiyor

Hocam bi arkadas var tüm ölü sesleri iletiyo bende simdi sordum n9 ultraymis kulakligi. Pedleri acisindan ben deri olmasinida istemiyorum biraz fazla terleyen biriyim ve suanki kulaklik deri cok fazla yakiyor
Deri ped olmayan kulaklık zoe vallaha yüksek bütçelerde daha çok var kumaş pedli maksimum bütçeniz nedir?

kumaş ped beyazını kullanıyorum memnunum

kumaş ped beyazını kullanıyorum memnunum
Ölüsesleri mikrofon aliyormu

valla ne demek bilmiyom dediğinide herhangi bi şikayetim yok :)
Galiba razer alıcam gibi :D Ölüses dediğim kendi sesimiz dışındaki ssesleri alması mikrofona vermesi örnek mikrofondan uzak olmana rağmen senin sesini vermesi masaya vurduğunda odada veya dışardaki sesleri mikrofonun algılaması.

Galiba razer alıcam gibi :D Ölüses dediğim kendi sesimiz dışındaki ssesleri alması mikrofona vermesi örnek mikrofondan uzak olmana rağmen senin sesini vermesi masaya vurduğunda odada veya dışardaki sesleri mikrofonun algılaması.
yok galiba ustam hanımla yanyanayız onun sesini vermiyor çok bağırmadıkça mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,724
Üyeler
190,627
Son üye
BraveHeart48
Geri