Corsair VS550 (Watt) PSU Patladı?

Böyle bir sorunu yoktu sanli?
Valla videoyu tam olarak izlemedim eğer onunla ilgili bir şey diyorsan bilemiyorum. Sadece sarı etiketli VS serisi PSU'larda sorun olduğunu biliyorum. Tam olarak sorunun ne olduğunu bilmiyorum tabii ama bu bilgiyi çook önceden öğrendim, detayını bilmiyorum bu yüzden.

Böyle birşeyin imkanı var mı? var ise nedeni ne olmuş olabilir buna neden olacak sebepler nedir yardımcı olurmusunuz
Amacı izlenim kazanmak için yapmış olabilir.
teknoloji şanş işi. frisby 3 yıl patlamaz sıkıntısız çalışır
fsp 1-2gün sonra boom. yani şanş işi bende seviyorum fspyi kullanıyordum eski sistemimde cidden kaliteliler.
Şans işi değil. O zaman neden dünyanın parasını verip kaliteli parça alıyoruz?

Valla videoyu tam olarak izlemedim eğer onunla ilgili bir şey diyorsan bilemiyorum. Sadece sarı etiketli VS serisi PSU'larda sorun olduğunu biliyorum. Tam olarak sorunun ne olduğunu bilmiyorum tabii ama bu bilgiyi çook önceden öğrendim, detayını bilmiyorum bu yüzden.
Bildiğim tek sorunu fanı acayip sesli çalışması.

Videoyu izledim, patlayan bir şey yok. Mübalağa yapmış.
Sorunu reset atması imiş kendi kendine.
Sistemini bilmiyorum ama rtx güçlü bir sistemi varsa 550 yetmiyor ve böyle olmuş olabilir.
Sorunu 750 geçince çözülmüş.
Ya da o PSU arızalıdır bir bileşeni bozulmuştur 12v kanalından tam güç vermemiştir.
Sarı diye böyle bir sorunu yok, onların sadece ses sorunu vardı o kadar.

Onu biliyorum da cızırtı mı ne de varmış, pek emin değilim yine de. İnternette illaki vardır bununla ilgili konu. Eğer bulursan bize de at.
Aynen öyle.
Eski model ( kronik sorunlu ) ;
corsair-550w-guc-kanagi-power-supply-39926_240.jpg

Yeni model ( sıkıntısız ve bendeki ) ;
download.jpeg

Videoyu izledim, patlayan bir şey yok. Mübalağa yapmış.
Sorunu reset atması imiş kendi kendine.
Sistemini bilmiyorum ama rtx güçlü bir sistemi varsa 550 yetmiyor ve böyle olmuş olabilir.
Sorunu 750 geçince çözülmüş.
Ya da o PSU arızalıdır bir bileşeni bozulmuştur 12v kanalından tam güç vermemiştir.
Sarı diye böyle bir sorunu yok, onların sadece ses sorunu vardı o kadar.
Zaten hiç bir PSU tam güç vermez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,038
Üyeler
192,601
Son üye
Tayik68
Geri