Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
Böyle bir sorunu yoktu sanki?Sarı etiketli VS serisinde sorun var zaten. Bunun olması normal.
Böyle bir sorunu yoktu sanki?Sarı etiketli VS serisinde sorun var zaten. Bunun olması normal.
Valla videoyu tam olarak izlemedim eğer onunla ilgili bir şey diyorsan bilemiyorum. Sadece sarı etiketli VS serisi PSU'larda sorun olduğunu biliyorum. Tam olarak sorunun ne olduğunu bilmiyorum tabii ama bu bilgiyi çook önceden öğrendim, detayını bilmiyorum bu yüzden.Böyle bir sorunu yoktu sanli?
Şuan imzamda aynı marka model PSU var ama gri etiketli. 2018 ve sonrası yeni versiyon yani. Eski VS550 yani turuncu etiketliler kronik sorunlu idi.Böyle bir sorunu yoktu sanli?
Amacı izlenim kazanmak için yapmış olabilir.Böyle birşeyin imkanı var mı? var ise nedeni ne olmuş olabilir buna neden olacak sebepler nedir yardımcı olurmusunuz
Şans işi değil. O zaman neden dünyanın parasını verip kaliteli parça alıyoruz?teknoloji şanş işi. frisby 3 yıl patlamaz sıkıntısız çalışır
fsp 1-2gün sonra boom. yani şanş işi bende seviyorum fspyi kullanıyordum eski sistemimde cidden kaliteliler.
Corsair çöp git 2000w rampage al daha kaliteli dumanında bile kalite varİşte Corsair kalitesi, bu yüzden önermiyoruz.
Bunun yerine GamePower alabilirsiniz bir sürü akım koruması var.![]()
adamsın lan sen eyvallah frisby da güzeldir. 80+bronze nasıl olsa xDİşte Corsair kalitesi, bu yüzden önermiyoruz.
Bunun yerine GamePower alabilirsiniz bir sürü akım koruması var.![]()
Bildiğim tek sorunu fanı acayip sesli çalışması.Valla videoyu tam olarak izlemedim eğer onunla ilgili bir şey diyorsan bilemiyorum. Sadece sarı etiketli VS serisi PSU'larda sorun olduğunu biliyorum. Tam olarak sorunun ne olduğunu bilmiyorum tabii ama bu bilgiyi çook önceden öğrendim, detayını bilmiyorum bu yüzden.
rampage yok yaCorsair çöp git 2000w rampage al daha kaliteli dumanında bile kalite var
Onu biliyorum da cızırtı mı ne de varmış, pek emin değilim yine de. İnternette illaki vardır bununla ilgili konu. Eğer bulursan bize de at.Bildiğim tek sorunu fanı acayip sesli çalışması.
Adı üstünde everest yani zirve üstelik zirvede üşümezsiniz.rampage yok ya
aha nice : DDDDDDEverest EPS-2000 2000W İki Fanlı Mining Power Supply Fiyatı
Everest EPS-2000 2000W İki Fanlı Mining Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aynen öyle.Onu biliyorum da cızırtı mı ne de varmış, pek emin değilim yine de. İnternette illaki vardır bununla ilgili konu. Eğer bulursan bize de at.
Zaten hiç bir PSU tam güç vermez.Videoyu izledim, patlayan bir şey yok. Mübalağa yapmış.
Sorunu reset atması imiş kendi kendine.
Sistemini bilmiyorum ama rtx güçlü bir sistemi varsa 550 yetmiyor ve böyle olmuş olabilir.
Sorunu 750 geçince çözülmüş.
Ya da o PSU arızalıdır bir bileşeni bozulmuştur 12v kanalından tam güç vermemiştir.
Sarı diye böyle bir sorunu yok, onların sadece ses sorunu vardı o kadar.