Neler Yeni

🔥İndirim Cosori 5.5L XXL Airfryer 1830TL

2.5 yıldır kullanıyorum gözünüz kapalı alın, bu işin en iyisi olarak görülen Philips'ten aşağı kalır yanı yok, alırken beğenmezsem Philips alırım diye almıştım 2.5 sene oldu şuan bozulsa ya cosori 6.4 yada 2 sepetlisini alırım o kadar memnunum.
Genel olarak airfry için şunu söyleyebilirim, yağ bile eklemeden köfte yaptıktan sonra altından 1 fincan yağı çöpe dökerken ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Samet can
sorun olmuyor bizde var ısıtmıyordu koku yapıyordu amazona gönderdik sıfır gönderdiler şuan sıkıntı yok
0 değilde parçası değişmesi lazım mesela kullanıcı hatası veya kullanıma bağlı yıpranma oldu teflonu ortaya çıktı o zaman sorun oluyormuş ama tabi baya fp bir ürün. Bende baya cosoriden ürün alacaktım bunları okuyunca soğudum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Feridun Oztuna
kotu yorum yapan arkadaslarin hepsinin kolpa oldugunu dusunuyorum. yaklasik 2 senedir neredeyse haftanin her gunu kullanmaktayim bu urunu. patatesi de cok guzel kizartiyor,tavugu da cok guzel kizartiyor. 2 senedir hicbir sikinti yasamadim bu urunu kullanirken. muadillerin neredeyse yari fiyatina amazon garantisi ile boyle bir urunu alabiliyorsunuz, hala kolpa kolpa yorumlarla insanlari manipule etme derdindesiniz. ben 2 sene once cok guzel indirim var diye 2400 liraya almistim :). aradan gecen zamanda airfryerlarin fiyati guzel dustu. ancak bu urun bugun bile bu fiyati ile bedavadan cok az pahali. gozunuz kapali alabilirsiniz...

Ekler

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    43.2 KB · Hit: 30
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    24.9 KB · Hit: 34
Son düzenleme:

efyavas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ercan Yavaş
Kızartması kızartma değil, haznesi çok yetersiz, mutfakta ekstra yer kaplıyor, temizlemesi zahmetli. Poğaça vs ısıtmak için kullanıyoruz sadece. Büyük pişmanlık.
Screenshot_2025-04-19-21-39-10-54_ed7821ed99ee442dec4ede205e7971d6.jpg

0 değilde parçası değişmesi lazım mesela kullanıcı hatası veya kullanıma bağlı yıpranma oldu teflonu ortaya çıktı o zaman sorun oluyormuş ama tabi baya fp bir ürün. Bende baya cosoriden ürün alacaktım bunları okuyunca soğudum.
Kral şikayetvara gir en kral markayi yaz onun bile şikayeti var sen bu kafayla bişe alamazsin

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Cem
2200e 1+1 vardı 1 ay önce falan kupon indirim derken 2 kya 2 tane bundan alınıyordu.Ben 3.5l camlı bi versiyonu kullanıyorum arada cok pratik gayetde güzel yapıyor beklenti ne bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Samet can
Kral şikayetvara gir en kral markayi yaz onun bile şikayeti var sen bu kafayla bişe alamazsin
Ürünün kalitesine veya başka bir şeyine laf söylemedim zaten fp diye bende almak istiyordum çaycısı tost makinesi vs kral fark ettiysen türkiye de garanti servisi yok yedek parçası yok demişler dedim varsa aha bu yedek parçası dersin aha bu da garanti servisi dersin biter. Düğün yapcam yakında kral emin ol birçok şey satın alıyorum. Beğendiğiniz ürüne kötü yorum gelince niye aslan kesiliyorsunuz. Yok demişler işte aradım bende bulamadım yanlış bilgiyse düzelt geç niye art niyetli yorum yapayım philps'in sahibiyim rakip firmam mı sanki garipsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
cihan kara
bu ''airfryer işe yaramıyor'' diyen arkadaşlar yanlış anlamasın ama bence tam manası ile düzgün kullanmıyorlar ben normal patates kızartıyorum çıtır çıtır oluyor fırın poşetinde sebzeli tavuk yapıyorum şahane yumurta haşlıyorum patlıcan közlüyorum sufle yapıyorum bendemi bi acayiplik var acaba :) :) :) ayrıca cosori kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnunlar ben philips kullanıyorum ama cosori de alsam sıkıntı yaşamazdım diye düşünüyorum ayrıca bu ''teflon atması'' olayı bütün airfryerlarda oluyor o yüzden çizmeyecek yumuşak süngerle yıkayıp güçlü kimyasallar kullanmamak lazım bu fiyatta efsaneymiş yakın zamanda 2.500TL gibi bir fiyatı vardı diye hatırlıyorum temizlik içinde şöyle bir tiyo vereyim aletin pişirme haznesine yağlı pişirme kağıdı koyun böylelikle yapışma olmaz haznede kalıntı kalmaz fazla yağı da pişirme kağıdı çeker onu da alıp çöpe atarsınız bitti gitti

ben bu ürünü kullanıyorum
airfryer pişirme kağıdı

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Feridun Oztuna
bu ''airfryer işe yaramıyor'' diyen arkadaşlar yanlış anlamasın ama bence tam manası ile düzgün kullanmıyorlar ben normal patates kızartıyorum çıtır çıtır oluyor fırın poşetinde sebzeli tavuk yapıyorum şahane yumurta haşlıyorum patlıcan közlüyorum sufle yapıyorum bendemi bi acayiplik var acaba :) :) :) ayrıca cosori kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnunlar ben philips kullanıyorum ama cosori de alsam sıkıntı yaşamazdım diye düşünüyorum ayrıca bu ''teflon atması'' olayı bütün airfryerlarda oluyor o yüzden çizmeyecek yumuşak süngerle yıkayıp güçlü kimyasallar kullanmamak lazım bu fiyatta efsaneymiş yakın zamanda 2.500TL gibi bir fiyatı vardı diye hatırlıyorum temizlik içinde şöyle bir tiyo vereyim aletin pişirme haznesine yağlı pişirme kağıdı koyun böylelikle yapışma olmaz haznede kalıntı kalmaz fazla yağı da pişirme kağıdı çeker onu da alıp çöpe atarsınız bitti gitti

ben bu ürünü kullanıyorum
airfryer pişirme kağıdı
vallahi sok etti bu konudaki yorumlar beni de bugun. 10 numara urun. 2 senedir banamisin demedi neredeyse hergun kullanmama ragmen. patates kizartmiyor diyen var,tavugu tam pisirmiyor diyen var. pisirmiyorsa iade edin arkadas. urununuz bozuktur buyuk ihtimalle. amazon'un boyle durumlarda sikinti yasattigina da hic sahit olmadim. benim makine mis gibi patates de pisiriyor, 2 kilo tavugu tek seferde de pisiriyor. urun bozuk degil diyorsaniz da siz kullanmayi bilmiyorsunuz buyuk ihtimalle. gidin once bu airfryer nedir,ne icin,ne sekilde, nasil kullanilir onu ogrenin. burada yaptiginiz yorumlar hakkaten cok komik duruyor cunku.

vReply

80+
Bende Mart'ın başında wifi"li modelini 2 tanesini 3.700 TL aldım. Memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çokta pratik.
Temizleme konusunda süngerin yumuşak tarafıyla silip devem ediyorum. Arada da B. makinesine sallıyorum. Mis gibi olur.
Uzun vade de ne olur bilemem. Ama benim gibi yemek yapmada üşengeçseniz. Kesinlikle bir tane airfryer alın.

Bende Mart'ın başında wifi"li modelini 2 tanesini 3.700 TL aldım. Memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çokta pratik.
Temizleme konusunda süngerin yumuşak tarafıyla silip devem ediyorum. Arada da B. makinesine sallıyorum. Mis gibi olur.
Uzun vade de ne olur bilemem. Ama benim gibi yemek yapmada üşengeçseniz. Kesinlikle bir tane airfryer alın.
Arkadaşim aldı ben onerdim alman mali 2 senedir sorunsuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,403
Üyeler
172,665
Son üye
Jesuskvmz
Top Bottom