Neler Yeni

🔥İndirim Cosori 5.5L XXL Airfryer 1830TL

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Kara Kartal
Geçen sene daha palıya satılıyordu 5,5 litre 2 kişilik üründür bu cihazla 2kg tavuğu pişirecekler bunun 3 te birini zor pişirirler

ne olursa olsun içi teflon ürün alınmaz

Caso 1700 Air Fryer (22 litre)

1745159054280.png

Yurt dışında çok güzel ürünler var fakat Türkiyeye kanser yapan sağlıksız cihazlar getiriliyor
1745160041176.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ismail pirinççi
2-3 yıl önce neden bunların fiyatı 3000 tl civarındaydı ? ne oldu düştü bu kadar

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Kara Kartal
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
cihan kara
2-3 yıl önce neden bunların fiyatı 3000 tl civarındaydı ? ne oldu düştü bu kadar
cosori amerikan menşei bir markadır (vesync firmasının yan markası)

içi teflon kaplıdır ve amerikan fda testlerinden geçmiş sağlığa zararlı olmadığı belirtilmiştir (illa teflon olmasın diyorsan philips teflon kullanmıyor)

pişirme mantığı fırın ile aynıdır rezistans ısınır turbo fan rezistansa hava üfleyerek sıcak havayı pişecek malzemenin üzerine gönderir ve pişirir hatta fırın daha sıcak pişirir o yüzden daha zararlıdır (240 derece) zaten direk yağda pişirmek en tehlikelisi zira sıcak yağda kanserojen madde oluşumu riski var

fiyatının düşmesi her elektronik cihazın başına gelen ''piyasanın ürüne doyması'' olayından kaynaklanıyor artık fiyat cazibesi yaratılıp ürünü almayan insanlara da ürünü satmak istiyorlar

vesync/cosori

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Mert
Şimdi girdim baktım. Tam 3 sene olmuş alalı. 3 sene önce 2.500₺ ye almışım. Fiyat muazzam.
Evde tüm yemekleri ben yapıyorum. Patates kızartmasından kanat tavuk et her şeye varıncaya kadar ara ara kullanırım. İlaveten yemek ısıtmak içinde kullanıyorum. Çok memnunum diyebilirim. 3 senedir en ufak sorun yaşamadım.

Asgari ücret 5.500₺ iken 2.500₺ ye almıştım. 22.000₺ asgari ücret varken 1.800₺ komedi resmen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Feridun Oztuna
Geçen sene daha palıya satılıyordu 5,5 litre 2 kişilik üründür bu cihazla 2kg tavuğu pişirecekler bunun 3 te birini zor pişirirler

ne olursa olsun içi teflon ürün alınmaz

Caso 1700 Air Fryer (22 litre)

Alıntıyı görüntüle

Yurt dışında çok güzel ürünler var fakat Türkiyeye kanser yapan sağlıksız cihazlar getiriliyor
Alıntıyı görüntüle
ben nasil pisiriyorum o zaman. yazdiklarinizdan anlasilan 666 gram tavugu zor pisirirsiniz seklinde ve bu buyuk bir yalan. iki kisilik urunde degildir bu arada. 4 kisilik aile boy urundur. fiyati da diger butun airfrylerin fiyati neden dustuyse o sebebten dusmustur. sagliksiz bir urun olsa avrupa'da satisina neden izin versinler. bu konuda en hassas duzenlemelere sahip kuruluslar avrupa birliginde. her tarafindan tutarsiz bir yorum :). Dunya capinda farkli farkli her turlu ulkeden on binlerce kullanici yorumuna sahip bir urun icin cok iddiali sozler degil mi sizce de bunlar?

Ekler

• Screenshot_20250420_191211_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20250420_191211_com.opera.browser.jpg
    805.9 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
ben nasil pisiriyorum o zaman. yazdiklarinizdan anlasilan 666 gram tavugu zor pisirirsiniz seklinde ve bu buyuk bir yalan. iki kisilik urunde degildir bu arada. 4 kisilik aile boy urundur. fiyati da diger butun airfrylerin fiyati neden dustuyse o sebebten dusmustur. sagliksiz bir urun olsa avrupa'da satisina neden izin versinler. bu konuda en hassas duzenlemelere sahip kuruluslar avrupa birliginde. her tarafindan tutarsiz bir yorum :). Dunya capinda farkli farkli her turlu ulkeden on binlerce kullanici yorumuna sahip bir urun icin cok iddiali sozler degil mi sizce de bunlar?
Boş konuşan çok var gecen hafta 1.8kg tam tavuk pişirdim bugun 1kg ya yakin kanat pişirdim mük sorunsuz.

peacebnm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış
Ben 2 gün önce aldım annemin aldığı alman malı ancak bu ürünler çin malı bunu bilerek alın

Ayva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdem K
Bu neden bu kadar ucuz 2 sene önce iki katı fiyatına almıştık :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim