geldi yine amazon geneli sorun var herhangi bir üründe de sepet hatası veriyorİnşallah yakalayabilirim eğer stoğa gelirse
Sana bi taktik vereyim. Stok geldiği an direk satın al de siparişi ver. Kartında limit olmasa bile sipariş oluşuyor ve daha sonra ödeme seçeneklerini düzeltin uyarısı gelir orada rahat rahat taksitte yapabilirsin istediğin kartla da alabilirsin.iki ayrı temsilciyle görüşüyorum şu an haber ederim hocam sonucu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bir kere ödeme aşamasına girdim kaç takside kadar seçtim kabul olmadı anında tükendi dedi adam yeni stok ayarlayacağız en kısa sürede dedi
Geçen haftadan beri bakıyorum ben hiç ı fiyata görmedim forumlarda da okuyorum şu fiyata aldım bu fiyata yakaladım diye acaba amazonda farklı bir üyelikle bir alakalı.prime üyelerine zaman zaman ekstra indirim mi oluyor.Mesela philips 9255 modeli 3750 ye aldım demişti birisi ben o günden beri gece gündüz sepete ekleyip kontrol ettim 5300 lerden asla aşağı düşmedi.Bilenler cevaplarsa sevinirimBen de alamıyodum 5 dakika sonra sayfayı yeniledim stok gelmiş 2981 TL'ye sipariş verdim şimdi, teşekkürler.
Geçen haftadan beri bakıyorum ben hiç ı fiyata görmedim forumlarda da okuyorum şu fiyata aldım bu fiyata yakaladım diye acaba amazonda farklı bir üyelikle bir alakalı.prime üyelerine zaman zaman ekstra indirim mi oluyor.Mesela philips 9255 modeli 3750 ye aldım demişti birisi ben o günden beri gece gündüz sepete ekleyip kontrol ettim 5300 lerden asla aşağı düşmedi.Bilenler cevaplarsa sevinirim![]()
Bazen fiyat düşüyor. 4-5 adet koyup sonra artıyor.Geçen haftadan beri bakıyorum ben hiç ı fiyata görmedim forumlarda da okuyorum şu fiyata aldım bu fiyata yakaladım diye acaba amazonda farklı bir üyelikle bir alakalı.prime üyelerine zaman zaman ekstra indirim mi oluyor.Mesela philips 9255 modeli 3750 ye aldım demişti birisi ben o günden beri gece gündüz sepete ekleyip kontrol ettim 5300 lerden asla aşağı düşmedi.Bilenler cevaplarsa sevinirim![]()
Evet ilk kez alacaklara ve bazen hopi gibi uygulamaların indirim kodu ile birazdaha uyguna almak mümkün oluyor.İlk alışverişimdi bu amazondan ondan mı bilmiyorum ama fiyat olarak bu fiyatta gözüktü ben de.
2300tl almıştım ben bu ürünü denk gelmeyle alakalıGeçen haftadan beri bakıyorum ben hiç ı fiyata görmedim forumlarda da okuyorum şu fiyata aldım bu fiyata yakaladım diye acaba amazonda farklı bir üyelikle bir alakalı.prime üyelerine zaman zaman ekstra indirim mi oluyor.Mesela philips 9255 modeli 3750 ye aldım demişti birisi ben o günden beri gece gündüz sepete ekleyip kontrol ettim 5300 lerden asla aşağı düşmedi.Bilenler cevaplarsa sevinirim![]()