Neler Yeni

COSORI Sıcak Hava Fritözü, Koyu Gri, 4.7 Litre XXL, 1500 W 3.099,00TL

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
Olmuyor ya, sepete eklesem de yine alamıyorum, en son ödeme kısmına kadar geldim yine hata verdi.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı

checkless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen MURAT
Ben aldım ancak 3199 TL'ye denk geldi. Şu an alabilirsiniz.

iki ayrı temsilciyle görüşüyorum şu an haber ederim hocam sonucu

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bir kere ödeme aşamasına girdim kaç takside kadar seçtim kabul olmadı anında tükendi dedi adam yeni stok ayarlayacağız en kısa sürede dedi
Sana bi taktik vereyim. Stok geldiği an direk satın al de siparişi ver. Kartında limit olmasa bile sipariş oluşuyor ve daha sonra ödeme seçeneklerini düzeltin uyarısı gelir orada rahat rahat taksitte yapabilirsin istediğin kartla da alabilirsin. ;) Yani bir nevi rezerv olmuş oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Meryem Yağız
Ben de alamıyodum 5 dakika sonra sayfayı yeniledim stok gelmiş 2981 TL'ye sipariş verdim şimdi, teşekkürler.
Geçen haftadan beri bakıyorum ben hiç ı fiyata görmedim forumlarda da okuyorum şu fiyata aldım bu fiyata yakaladım diye acaba amazonda farklı bir üyelikle bir alakalı.prime üyelerine zaman zaman ekstra indirim mi oluyor.Mesela philips 9255 modeli 3750 ye aldım demişti birisi ben o günden beri gece gündüz sepete ekleyip kontrol ettim 5300 lerden asla aşağı düşmedi.Bilenler cevaplarsa sevinirim😉

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Razor
Geçen haftadan beri bakıyorum ben hiç ı fiyata görmedim forumlarda da okuyorum şu fiyata aldım bu fiyata yakaladım diye acaba amazonda farklı bir üyelikle bir alakalı.prime üyelerine zaman zaman ekstra indirim mi oluyor.Mesela philips 9255 modeli 3750 ye aldım demişti birisi ben o günden beri gece gündüz sepete ekleyip kontrol ettim 5300 lerden asla aşağı düşmedi.Bilenler cevaplarsa sevinirim😉

İlk alışverişimdi bu amazondan ondan mı bilmiyorum ama fiyat olarak bu fiyatta gözüktü ben de.

Ekler

• 1.png
    1.png
    42.7 KB · Hit: 43

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bazen fiyat düşüyor. 4-5 adet koyup sonra artıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk alışverişimdi bu amazondan ondan mı bilmiyorum ama fiyat olarak bu fiyatta gözüktü ben de.
Evet ilk kez alacaklara ve bazen hopi gibi uygulamaların indirim kodu ile birazdaha uyguna almak mümkün oluyor.

ChristianSerratos

80+ Silver
2300tl almıştım ben bu ürünü denk gelmeyle alakalı

Top Bottom