Neler Yeni

🔥İndirim Cosori XXL Airfryer 5.5L 2,799₺🔥🔥6-9 ay Taksit

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
fırında pişir çok daha sağlıklı 5 dakika daha geç pişirirsin teflon kullanmamış olursun ayrıca bu cihazlar çok kısa sürede çok yüksek ısılara çıkıyor bu da akrilamid oluşumuna sebep oluyor küçük fırın ama daha sağlıksız yani temizlemeside işkence
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen alma evine fırın kankam boşver doldur evi airfryla kanser olana kadar durmak yok
Abartılcak kadar sağlıksız değil. mikrodalgalar en az 5-10 kat daha sağlıksız. ama fırın varsa almamaya bende katılıyorum doğru düzgün pişiremiyor bir şey pişirse bile tazsız tutsuz evimde airfrey var demek için alınıyomuş gibime geliyor.

liluzivert

80+ Bronze
Abartılcak kadar sağlıksız değil. mikrodalgalar en az 5-10 kat daha sağlıksız. ama fırın varsa almamaya bende katılıyorum doğru düzgün pişiremiyor bir şey pişirse bile tazsız tutsuz evimde airfrey var demek için alınıyomuş gibime geliyor.
mikrodalga kanıtlanmış hiçbir sağlık sorunu yok

CupOk

80+ Bronze
Airfryer markette satılan hazır patatesleri pişirmek açısından başarılı sadece. O satılan hazır patateste zaten tadı en kötü patates

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anonim Anonim
Evinde turbo fırını olan bunu neden alsın ki?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe Doğmuş
aynı markayı kullanıyorum bende mi sıkıntı var bilmiyorum patatesler bi türlü güzel olmuyor ama köfte için kullandığımda güzel olmuştu.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
aynı markayı kullanıyorum bende mi sıkıntı var bilmiyorum patatesler bi türlü güzel olmuyor ama köfte için kullandığımda güzel olmuştu.
donmuş patates kullan airfryı 2 dakika ısıt sonra patatesleri at 18-20 dk 200 derece çıtır çıtır olur

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
yok almayı düşündüm çelik hazneli olanını sonra vazgeçtim

fırında patates daha hızlı pisiyor
yok reis o anlamda değil bilimsel araştırması var mı diye sormuştum. çelikler zararlı değil zaten galiba ama teflonun bilimsel araştırması var mı.

liluzivert

80+ Bronze
yok reis o anlamda değil bilimsel araştırması var mı diye sormuştum. çelikler zararlı değil zaten galiba ama teflonun bilimsel araştırması var mı.
fazlasıyla var.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Maximum karta 9 taksit çikti

Nesinden?
Et pişirmesini hiç sevmedim philipsin bi modeli var ablamda o çok daha güzel yapıyor. Kanat yapıyorum bazılarından elastik tadı geliyor. Kızartmasi da güzel değil.

Top Bottom