Neler Yeni

Cougar CGR Oyuncu Masası

SeeQp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YUNUS EMRE TURGUT
Cougar CGR Oyuncu Masası almayı düşünüyorum Kullanan Varmı acaba

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Knk oyuncu masası nedir ya :D Git güzel bi ofis masası al. Oyuncu mouse , monitör , kulaklık okeyde. Gaming Masa adı altında para vermene gerek yok.

SeeQp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YUNUS EMRE TURGUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk oyuncu masası nedir ya :D Git güzel bi ofis masası al. Oyuncu mouse , monitör , kulaklık okeyde. Gaming Masa adı altında para vermene gerek yok.
Hoşuma gidiyor Birisi al değerdeyse yeterli 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 5 k çok değilmi kanka benim bunu almam için şöyle 50 60 k lık sistemim olması lazım
Onuda yapıcam Yakın zamanda Masa koltuk alayım diyorum 3 5 ay sistem koyucam Mantıklımı sizce

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Hoşuma gidiyor Birisi al değerdeyse yeterli 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onuda yapıcam Yakın zamanda Masa koltuk alayım diyorum 3 5 ay sistem koyucam Mantıklımı sizce
Şimdiden hayırlı olsun ama alabiliyorsan bilgisayarı hemen al çünki çip sıkıntısı dolar euro kuru üretim sıkıntısı gibi sorunlar nedeniyle fiyatlar artıcak söyliyim bende hemen almaya çalışıyorum aklımda bir bilgisayar var ama şu anda kullandığımı satmaya çalışıyorum neyse size tekrardan hayırlı olsun

SeeQp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YUNUS EMRE TURGUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiden hayırlı olsun ama alabiliyorsan bilgisayarı hemen al çünki çip sıkıntısı dolar euro kuru üretim sıkıntısı gibi sorunlar nedeniyle fiyatlar artıcak söyliyim bende hemen almaya çalışıyorum aklımda bir bilgisayar var ama şu anda kullandığımı satmaya çalışıyorum neyse size tekrardan hayırlı olsun
Teşekkürler Alınır diyorsunuz demi Sağlam Kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,688
Üyeler
169,604
Son üye
winter_
Top Bottom