Yani 5 k çok değilmi kanka benim bunu almam için şöyle 50 60 k lık sistemim olması lazımCougar CGR Oyuncu Masası almayı düşünüyorum Kullanan Varmı acaba
Hoşuma gidiyor Birisi al değerdeyse yeterliKnk oyuncu masası nedir yaGit güzel bi ofis masası al. Oyuncu mouse , monitör , kulaklık okeyde. Gaming Masa adı altında para vermene gerek yok.
Onuda yapıcam Yakın zamanda Masa koltuk alayım diyorum 3 5 ay sistem koyucam Mantıklımı sizceYani 5 k çok değilmi kanka benim bunu almam için şöyle 50 60 k lık sistemim olması lazım
Şimdiden hayırlı olsun ama alabiliyorsan bilgisayarı hemen al çünki çip sıkıntısı dolar euro kuru üretim sıkıntısı gibi sorunlar nedeniyle fiyatlar artıcak söyliyim bende hemen almaya çalışıyorum aklımda bir bilgisayar var ama şu anda kullandığımı satmaya çalışıyorum neyse size tekrardan hayırlı olsunHoşuma gidiyor Birisi al değerdeyse yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onuda yapıcam Yakın zamanda Masa koltuk alayım diyorum 3 5 ay sistem koyucam Mantıklımı sizce
Teşekkürler Alınır diyorsunuz demi Sağlam KaliteliŞimdiden hayırlı olsun ama alabiliyorsan bilgisayarı hemen al çünki çip sıkıntısı dolar euro kuru üretim sıkıntısı gibi sorunlar nedeniyle fiyatlar artıcak söyliyim bende hemen almaya çalışıyorum aklımda bir bilgisayar var ama şu anda kullandığımı satmaya çalışıyorum neyse size tekrardan hayırlı olsun
tabii kiTeşekkürler Alınır diyorsunuz demi Sağlam Kaliteli