Onda da kullanmazdım.3060 ti yada 2080 super sistem topluyoruz onda kullanacağız
Tier D, düşük kaliteli.neden ?
psu ile ilgili çok bilgim yok ne anlama geldiğini özetleyebilirmisiniz
ne gibi sıkıntı oluşturur veya oluştururmu ?D seviye.Rehber - Güç Kaynağı Seviye Listesi
A seviye PSU'lar-En uç seviye sistemler için -Corsair HX serisi -Corsair AX serisi -RMX serisi -GF1 serisi -Core Reactor Serisi -Corsair AXİ serisi -Fractal Design ION -Asus ROG Thor serisi -Rog Strix serisi -PF1 serisi A- seviye PSU'lar-(Ufak sorunlar, bilgi eksikliği) -Focus Plus Gold...forum.donanimarsivi.com
Sorun çıkarır mı çıkarmaz mı bilmiyorum, sen açıkla.Biliyorsun ya bana niye şutluyon Açıkla işte.
ben bütçem kısıtlı olduğu için v3 aldım baya sıkıntılı dediler sıkıntısız kulanıyorum ama düşük watt aldığım için oc yapamıyorum ileride değişeceğim r31200af rx570 sistem için psu önerebilirmisin upgrade açık olursa iyi olur işe girip çalışacağım ama çalışamıyorum virüs nedeni ileBilemem.
@baltazar
Elite v3'ü genelde eski yapı ve fiyatını haketmemesi nedeniyle önermiyorlar. Bütçen ne?ben bütçem kısıtlı olduğu için v3 aldım baya sıkıntılı dediler sıkıntısız kulanıyorum ama düşük watt aldığım için oc yapamıyorum ileride değişeceğim r31200af rx570 sistem için psu önerebilirmisin upgrade açık olursa iyi olur işe girip çalışacağım ama çalışamıyorum virüs nedeni ile
gaming gecesinden 200 TL'ye aldım (yanlış hatırlamıyorsam o civarlardaydı) bütçem 400-500 arası olur büyük ihtimalle şu anlık net bir bütçem yok işe göre değişir şu virüs bitse biElite v3'ü genelde eski yapı ve fiyatını haketmemesi nedeniyle önermiyorlar. Bütçen ne?