sangalmangal123
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
RTX 3060 ve Ryzen 5 5600 kullanmaktayım. Sıcaklıklar 50 dereceyi geçmiyor. Maçta iken kasmalar oluyor lobide olmuyor.
Oyun bozuk knk valveye yazsan daha iyi olur. Daha yaşadın mı bilmiyorum ama maç sonlarında FPS dibe vuracak daha 40-50FPS gibi.RTX 3060 ve Ryzen 5 5600 kullanmaktayım. Sıcaklıklar 50 dereceyi geçmiyor. Maçta iken kasmalar oluyor lobide olmuyor.
Hocam dikkat etmedim ama burada bir şey söylemek istiyorum. XMP kapalı eğer açarsam oyundan atıyor. Sürücülerim güncel değil. 3060'a uyumlu bir sürücü kullanıyorum.ssd ve ram kullanımı nasıl hocam?
Vallahi bilemiyorum Aİ 'a sordum RAM lerin mhz'den olabilir diyor bana bende emin olamadım. Buraya sordum.Oyun bozuk knk valveye yazsan daha iyi olur. Daha yaşadın mı bilmiyorum ama maç sonlarında FPS dibe vuracak daha 40-50FPS gibi.
patsi oyun bozuk , düzelse bile maç sonlarına doğru veya anlık kasmalar geliyor olduğu gibi kabullen , kadere razı olHocam dikkat etmedim ama burada bir şey söylemek istiyorum. XMP kapalı eğer açarsam oyundan atıyor. Sürücülerim güncel değil. 3060'a uyumlu bir sürücü kullanıyorum.
Hocam alt tab yaptığımdan mı bilemiyorum ama aniden başlıyor kasmaya. Oynayacağım başka oyun da yok. Çünkü diğer oyunlardan zevk alamıyorum. Sanırım bağımlıyım. Diğer oyunlarda da deneyeceğim.patsi oyun bozuk , düzelse bile maç sonlarına doğru veya anlık kasmalar geliyor olduğu gibi kabullen , kadere razı ol![]()
![]()
Maalesef oyun sorunlu. Başka oyunlarda sistemi test etmedikçe anlamazsınız. Ama başlangıç olarak EXPO açık mı, işlemci, ekran kartı ısınıyor vs. kontrol edin.Hocam dikkat etmedim ama burada bir şey söylemek istiyorum. XMP kapalı eğer açarsam oyundan atıyor. Sürücülerim güncel değil. 3060'a uyumlu bir sürücü kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi bilemiyorum Aİ 'a sordum RAM lerin mhz'den olabilir diyor bana bende emin olamadım. Buraya sordum.
BIOS ta EXPO yok diye biliyorum bir göz gezdirebilirim. Zaten oyunu oynarken GPU,CPU kontrol ediyorum. GPU 50 dereceyi geçmiyor. İşlemci 55'i geçmiyor.Maalesef oyun sorunlu. Başka oyunlarda sistemi test etmedikçe anlamazsınız. Ama başlangıç olarak EXPO açık mı, işlemci, ekran kartı ısınıyor vs. kontrol edin.
cs çoğu kişi için bırakılmaz sadece ara verilir. Herkesin rekabetçi hastalığı olduğu dönemler vardır olur öyle şeyler 6k saatim var 2 haftadır bıraktım envanterdeki herşeyi satıp , yazın yine başlarım herhaldeHocam alt tab yaptığımdan mı bilemiyorum ama aniden başlıyor kasmaya. Oynayacağım başka oyun da yok. Çünkü diğer oyunlardan zevk alamıyorum. Sanırım bağımlıyım. Diğer oyunlarda da deneyeceğim.
1.5K saatim var 11k eloyum hocam.cs çoğu kişi için bırakılmaz sadece ara verilir. Herkesin rekabetçi hastalığı olduğu dönemler vardır olur öyle şeyler 6k saatim var 2 haftadır bıraktım envanterdeki herşeyi satıp , yazın yine başlarım herhalde![]()
fpl 1. si olmayana kadar kesmez seni1.5K saatim var 11k eloyum hocam.