Neler Yeni

Counter Strike 2 - Ses sorunu.

omeriris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer İriş
Arkadaşlar bir süredir CS2'ye başladım arkadaşlarımla ve çözemediiğim bir problem var, sesler oyunu ilk açtığım süreçte oldukça berrak seçilebilir netken, oyun içinde mic kullandığım andan itibaren veya ayarlardan ses sekmesine geldiğim anda bozuluyor daha derinden geliyor ve kulaklıktan resmen gıcırdama sesleri geliyor nasıl çözeceğimi bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

- Linkte yaşadığımn problem var izleyebilirsiniz daha anlaşılır olacağını düşünüyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynı şeyi yaşıyoruz sanırım. Kulaklık bluetooth olduğu için olduğunu söylediler bana. Bende olan şöyle; kulaklığı takıp kullanırken hiçbir sorun yok gayet iyi çalışıyor ve stereo modda, ama mikrofonu açınca anında "Hands-Free" moduna geçiyor ve sesler anlattığın gibi kötüleşiyor. Muhtemelen sende de aynıdır. Windows kullanıyorsan sağ altta hangi ses kaynağı kullanılıyor yazıyor oradan bakarak anlarsın

erencavdarr

80+ Bronze
Aynı şeyi yaşıyoruz sanırım. Kulaklık bluetooth olduğu için olduğunu söylediler bana. Bende olan şöyle; kulaklığı takıp kullanırken hiçbir sorun yok gayet iyi çalışıyor ve stereo modda, ama mikrofonu açınca anında "Hands-Free" moduna geçiyor ve sesler anlattığın gibi kötüleşiyor. Muhtemelen sende de aynıdır. Windows kullanıyorsan sağ altta hangi ses kaynağı kullanılıyor yazıyor oradan bakarak anlarsın
aynen öyle bende de var o yüzden mic kullanamıyorum (anker q10).

Top Bottom