merhaba CS yi şimdi yükledim. oynaya basıyorum ilk defa çalıştırmak için hazırlanıyor diyor ardından kapanıyor ve oyun açılmıyor. internette araştırdım. d3dx9_43.dll dosyasını sil diyorlar. araştırdım bende öyle bir dosya yok. yardımcı olur musunuz?
Bilmediğin konuları niye trollüyonkardeşim bilgisayarın kötüdür yeni pc topla
oyunu sil tekrar yüklemerhaba CS yi şimdi yükledim. oynaya basıyorum ilk defa çalıştırmak için hazırlanıyor diyor ardından kapanıyor ve oyun açılmıyor. internette araştırdım. d3dx9_43.dll dosyasını sil diyorlar. araştırdım bende öyle bir dosya yok. yardımcı olur musunuz?
kardeşim bilgisayarın kötüdür yeni pc topla
bendede benzer bir hata vardı silip yükledim düzeldimerhaba CS yi şimdi yükledim. oynaya basıyorum ilk defa çalıştırmak için hazırlanıyor diyor ardından kapanıyor ve oyun açılmıyor. internette araştırdım. d3dx9_43.dll dosyasını sil diyorlar. araştırdım bende öyle bir dosya yok. yardımcı olur musunuz?
Bu en son çözüm olmalı.oyunu sil tekrar yükle
kardeş neye atar gider yapıyosun yardımcı olmaya çalışıyoruz burdaOyunun dosyalarını doğrula belki o zaman gelir dll dosyası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmediğin konuları niye trollüyon
doğruladım ama yine aynıBu en son çözüm olmalı.
Önce dosyaları doğrula arkadaşın dediği gibi. Çözülmez ise başlangıç ayarlarında bi şey yazmadığından emin ol. Sorun tekrar çözülmez ise duruma göre bakarız. Silip yüklemek son çözüm olmalı.
Orjinali bedavayken neden crack ? Kaldı ki resmi sunucularda oynamak için steama bağlı olmak gerekiyor.Kardeşim yanlış yüklemişsin her nerden yüklediysen sil ben sana crack link atıcam ordan yükle çalışır kefili benim
Yok kardeşim o iş öyle değil. Bu steammıdır nedir ordan indirmeyin virüs varOrjinali bedavayken neden crack ? Kaldı ki resmi sunucularda oynamak için steama bağlı olmak gerekiyor.
oyunu daha açamadım anlamadım nereye bişey yazmadığımdan emin olmam lazımBu en son çözüm olmalı.
Önce dosyaları doğrula arkadaşın dediği gibi. Çözülmez ise başlangıç ayarlarında bi şey yazmadığından emin ol. Sorun tekrar çözülmez ise duruma göre bakarız. Silip yüklemek son çözüm olmalı.
BAN BAN ÇİKİ ÇİKİ BAN BAN BAN BAN @Mehmet Yılmaz @Vesemir Banlayın şunu forum rahatlasın.Yok kardeşim o iş öyle değil. Bu steammıdır nedir ordan indirmeyin virüs var