Neler Yeni

Counter-Strike: Global Offensive açılmıyor

Joseph0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
merhaba CS yi şimdi yükledim. oynaya basıyorum ilk defa çalıştırmak için hazırlanıyor diyor ardından kapanıyor ve oyun açılmıyor. internette araştırdım. d3dx9_43.dll dosyasını sil diyorlar. araştırdım bende öyle bir dosya yok. yardımcı olur musunuz?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
merhaba CS yi şimdi yükledim. oynaya basıyorum ilk defa çalıştırmak için hazırlanıyor diyor ardından kapanıyor ve oyun açılmıyor. internette araştırdım. d3dx9_43.dll dosyasını sil diyorlar. araştırdım bende öyle bir dosya yok. yardımcı olur musunuz?
oyunu sil tekrar yükle

-CrawL

80+ Gold
kardeşim bilgisayarın kötüdür yeni pc topla
1621259999797.png

Oyun dosyalarını doğrula. Olmazsa steami arka plandan komple kapatıp yine açmayı dene.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
bendede benzer bir hata vardı silip yükledim düzeldi

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
oyunu sil tekrar yükle
Bu en son çözüm olmalı.
Önce dosyaları doğrula arkadaşın dediği gibi. Çözülmez ise başlangıç ayarlarında bi şey yazmadığından emin ol. Sorun tekrar çözülmez ise duruma göre bakarız. Silip yüklemek son çözüm olmalı.

Joseph0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu en son çözüm olmalı.
Önce dosyaları doğrula arkadaşın dediği gibi. Çözülmez ise başlangıç ayarlarında bi şey yazmadığından emin ol. Sorun tekrar çözülmez ise duruma göre bakarız. Silip yüklemek son çözüm olmalı.
doğruladım ama yine aynı

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Kardeşim yanlış yüklemişsin her nerden yüklediysen sil ben sana crack link atıcam ordan yükle çalışır kefili benim
Orjinali bedavayken neden crack ? Kaldı ki resmi sunucularda oynamak için steama bağlı olmak gerekiyor.

Joseph0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Bu en son çözüm olmalı.
oyunu daha açamadım anlamadım nereye bişey yazmadığımdan emin olmam lazım

Top Bottom