Counter-Strike Source Steam'den 5.79 Dolara alınır mı?

novain

80+
Reaksiyon skoru
19
İyi forumlar. Sistemim CS2'yi verimli oynatacak düzeyde değil. Counter Strike Source'yi de eskiden beri çok severim. Yakın zamanda CS Source v61 adında serverli bir versiyonunu oynuyordum, çeşitli haritalar vardı ve server gayet aktifti. Uygulamanın mining yaptığından şüphelendim ve sildim.

Steam versiyonu ile ilgili sorum şu; CS2'deki gibi rank ve rekabetçi sistemi var mıdır? Aktif oyuncu sayısı nasıldır? Bu paraya alınır mı?

Alınmaz diyen arkadaşlar server önerebilir mi?

İyi forumlar. Sistemim CS2'yi verimli oynatacak düzeyde değil. Counter Strike Source'yi de eskiden beri çok severim. Yakın zamanda CS Source v61 adında serverli bir versiyonunu oynuyordum, çeşitli haritalar vardı ve server gayet aktifti. Uygulamanın mining yaptığından şüphelendim ve sildim.

Steam versiyonu ile ilgili sorum şu; CS2'deki gibi rank ve rekabetçi sistemi var mıdır? Aktif oyuncu sayısı nasıldır? Bu paraya alınır mı?

Alınmaz diyen arkadaşlar server önerebilir mi?
Steam db den aktif oyuncu sayısına bakabilirsin

Eyvallah hocam.
Şimdi baktım, son 30 günde 10k civarı aktif oyuncu gözüküyor. Epey az gibi.

Her Steam kütüphanesinde olması gerek bence

Son düzenleme:
Aktif olarak oynuyor musunuz hocam? Rank sistemi ve rekabetçi olayı var mı? İyi ve kötü özellikleri nelerdir?

düşen droplarla paranı çıkartırsın aktif oynarsan

O halde alınabilir gibi duruyor. Tüm cevaplar için teşekkürler.

Aktif olarak oynuyor musunuz hocam? Rank sistemi ve rekabetçi olayı var mı? İyi ve kötü özellikleri nelerdir?
Rank sistemi yok server sistemi var giriyon oynuyon sadece. Rank sistemi rekabetçi sistemi go ile geldi. Valve desteği artık bitti source için sadece cs2. Topluluk geliştirdiği modlu serverlar hala güzel ama. İndirim bekle 2 3 dolara alırsın.

zamanında o kadar ucuza valve pack aldıkki kaç liraydı 10 mu 20 mi ne

Oyunu takibe alıp bekleyeyim o halde hocam. Bilgiler için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de cs go için 24 lira ödeyip verdiğim paraya üzülmüştüm bir zamanlar. Bizim ülkeye özel fiyatlandırma şart aslında. Oyuncu potansiyeli çok fazla çünkü.

Geri