Neler Yeni

Coursair Virtuoso Vs HyperX Cloudmix

corsair virtuoso vs hyperx cloud mix

• Oy kullanan toplam üye
    5
  • Anket kapatıldı .

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
Bütçe
4000
Hepsinin bazı artı eksileri var ama benim şu an merak ettiğim şey ses kalitesi biri 10-4000 hz diğeri 20-4000 hz aralığında ama her şey aralık da değil bazıları virtuoso sadece oyunlarda güzel ses alıyor diyor bazıları virtuoso daha güzel ses verir diyor emin olamıyorum.Aynı zamanda oyuncu kulaklığı oldukları için tizleri daha ağır ama virtuosonun kendi ekolayzeri var bass boost modu var ama hyperx'te var mı bilmiyorum açıkçası başka önereceğiniz kulaklık varsa söyleyebilirsiniz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,351
İsim
Oğuz Oğuz
asus theatre 7.1 de alabilrisiniz

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Corsair :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,439
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Corsair kağıt üzerinde iyi görünebilir fakat 360 gram, yani oldukça ağır bir kulaklık.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Berkecan Ergin
vırtuoso kullanıyorum bana ağırlıgı normal geliyor ve gözlük takıyorum 4-5 saat aralkısız kullanımlarda sorun yok sonradan gozluk taktıgımdan dolayı biraz gözlüğün değdiği kısımlar ağrı yapıyor. onun dışında bütçen bu kadar ise hyperx orbit s almanı tavsiye ederim

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1.si geçen sene en iyi Corsair sete sahiptim Corsair Virtuoso se dahil. Evet ağır bir kulaklık malzeme kalitesi iyi olduğu için. Fakat oyunlar ve müzik için önermem ben k kadar para verip tatmin olmamıştım. Mikrofonu 10 numara sadece. Başka modellere yönelebilirsin

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
vırtuoso kullanıyorum bana ağırlıgı normal geliyor ve gözlük takıyorum 4-5 saat aralkısız kullanımlarda sorun yok sonradan gozluk taktıgımdan dolayı biraz gözlüğün değdiği kısımlar ağrı yapıyor. onun dışında bütçen bu kadar ise hyperx orbit s almanı tavsiye ederim
bütçenin tam sınırlarını zorluyorum ama baktım çok iyiymiş hayatımda 100mm driver görmemiştim bir de 50kzh.Umarım alabilirim

Top Bottom