Ben 62 binden 39 bine düştüğümüze inanmıyorum bir günde nasıl düşebilir ki?Türkiye'de son 24 saatte 38 bin 553 kişinin testi pozitif çıktı, 347 kişi hayatını kaybetti. Bugün Yeni Vakalar Açıklandı 62 Binden 39 Bin e Düştük Ama Test Sayısı Az Sizce Alınan Önlemler Faydalı Oldumu
Alıntıyı görüntüle
Turizm sezonu açılıyor. Tesadüfe bakın ki tam bu anda vakalar düşüyor.Ben 62 binden 39 bine düştüğümüze inanmıyorum çünkü şu ana kadar lebaleb kongrelere ne ara verildi ne de insanlar bilinçlendi nasıl düşebilir ki?
1 günde olmadi zaten o 20 nisandı 60k. ama yine de büyük bir rakam.Ben 62 binden 39 bine düştüğümüze inanmıyorum bir günde nasıl düşebilir ki?
Test sayılarını azaltıyorlar çıldırmalıkBen 62 binden 39 bine düştüğümüze inanmıyorum bir günde nasıl düşebilir ki?
Test sayısı düşerse vaka sayısı da düşer tabii kiTürkiye'de son 24 saatte 38 bin 553 kişinin testi pozitif çıktı, 347 kişi hayatını kaybetti. Bugün Yeni Vakalar Açıklandı 62 Binden 39 Bin e Düştük Ama Test Sayısı Az Sizce Alınan Önlemler Faydalı Oldumu
Alıntıyı görüntüle