Covid-19'u atlatanlara sorum var...

White_Recon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Herkese iyi akşamlar. Babamın Covid-19 testi pozitif çıktı. Babam hastalığı başladığından beri işe göndermiyoruz, kendisini izole etti ve biz aynı evde yaşıyoruz. Bundan sonra ne olacak? Ben 'temaslı' olarak sokağa çıkma yasağına tabii mi olacağım?

EKLEME: Verdikleri ilaçları kullandınız mı?

Son düzenleme:
Ailenden birisi virüse yakalandıysa ailecek karantinadasınız ama odalarınızda.
Belki annen mutfağa.

Sokağa çıkma yasağın senin de var tabi ki

Valla mesafeni koruyacaksın baban oda dan çıktığında maskeni takıcaksın arkasında dolaşmayacaksın.

Herkese iyi akşamlar. Babamın Covid-19 testi pozitif çıktı. Babam hastalığı başladığından beri işe göndermiyoruz, kendisini izole etti ve biz aynı evde yaşıyoruz. Bundan sonra ne olacak? Ben 'temaslı' olarak sokağa çıkma yasağına tabii mi olacağım?
sendede var diye biliyorum

Herkes temaslı ise toptan karantina. Ailemizden 10 kişiden fazla bende dahil olduk 2 hafta karantina başladı. Temaslı olmayanlar ise başka odalarda yaşasın. Pozitif çıkan kişinin odasına yemek falan götürecekseniz, tam tedbirle girin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,946
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri