Neler Yeni

Covid olmuşum ciğere inmiş aynısını yaşayan varsa aydınlatsın beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
Arkadaşlar selam başlıkta da özetlediğim gibi genelde korona olanlara bi ilaç veriyorlar 16 tane içicen falan diyorlar evde atlatıyor insanlar ben bugün tomografi ve kan tahlili yaptırdım tomografide ciğerimde covid e bağlı enfeksiyon olduğunu söyledi doktor hastaneye yatmam gerektiğini eğer yatmazsam normal ilaçlarla daha riskli olacağını söyledi. Özel bir hastaneydi burası konuşma tarzları söyledikleri şeyler olsun rahatsız olduğum için yarın aynı işlemleri devlet hastanesine gidip yaptırıcam gerekirse yatıcam. Yaş 22
Var mı aranızda bu şekilde korona atlatan ağır mı geçicek demektir bu?

not: 6 7 gündür yüksek ateşim vardı hep pcr yaptırdık negatif çıktı. Bugün ateşte kalmadı baş ağrısıda kalmadı eklem ağrısıda kalmadı.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Arkadaşlar selam başlıkta da özetlediğim gibi genelde korona olanlara bi ilaç veriyorlar 16 tane içicen falan diyorlar evde atlatıyor insanlar ben bugün tomografi ve kan tahlili yaptırdım tomografide ciğerimde covid e bağlı enfeksiyon olduğunu söyledi doktor hastaneye yatmam gerektiğini eğer yatmazsam normal ilaçlarla daha riskli olacağını söyledi. Özel bir hastaneydi burası konuşma tarzları söyledikleri şeyler olsun rahatsız olduğum için yarın aynı işlemleri devlet hastanesine gidip yaptırıcam gerekirse yatıcam. Yaş 22

not: 6 7 gündür yüksek ateşim vardı hep pcr yaptırdık negatif çıktı. Bugün ateşte kalmadı baş ağrısıda kalmadı eklem ağrısıda kalmadı.
Aynısı babama oldu sabah8 akşam8 içilen bir ilaç verdiler eve yolladılar.
Her geçen gün kötüye gitti.
Ciğerlerde bıraktığı hasar arttı.
En son mecburen hastaneye kaldırıldı.
Geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı babama oldu sabah8 akşam8 içilen bir ilaç verdiler eve yolladılar.
Her geçen gün kötüye gitti.
Ciğerlerde bıraktığı hasar arttı.
En son mecburen hastaneye kaldırıldı.
Geçmiş olsun ne kadar sürede kötüye doğru gitti dostum bana 8 farklı ilaç verdiler antibiyotik vitamin iğne falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hüseyin Köse

Ciğere indiyse sıkıntı abi hastaneye gitmen gerekebilir ben hafif atlatmıştım

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Geçmiş olsun ne kadar sürede kötüye doğru gitti dostum bana 8 farklı ilaç verdiler antibiyotik vitamin iğne falan
İlk gün iyidi.
Sonraki gün ilacı kullanmaya başladı.
İlaçlar çok ağır olduğu için yan etki yaptı.
2 gün daha dayandı sonra baya kötüleşti.
Yaklaşık 20 gün hastanede yattı.
Çok şükür iyileşti.
Bu dediklerim kasım-aralık aylarında oldu

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aga yaş kaç?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Yakınlarımdan öğrendim covid için verilen ilaçlar daha kötüye gidiyordu yengem virüse yakalanmıştı ilaçları 1 hafta içti evde geçirdi ama agır geçmiş sonraki 1 hafta ilaçları içmedi ceza yazdılar ama durumu gayet iyi.

TEŞKİLAT

80+ Silver
İlk gün iyidi.
Sonraki gün ilacı kullanmaya başladı.
İlaçlar çok ağır olduğu için yan etki yaptı.
2 gün daha dayandı sonra baya kötüleşti.
Yaklaşık 20 gün hastanede yattı.
Çok şükür iyileşti.
Bu dediklerim kasım-aralık aylarında oldu
Çok geçmiş olsun ben de 10 gün içerisinde ailemle birlikte evde atlattım çok şükür dediğiniz gibi sabah 8 akşam 8 tablet olmak üzere ağır ilaçlar verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Altın
Biz ailecek geçirdik yaz dönemi idi. Babam şeker-tansiyon riskli grupta olduğu için bu dediğiniz ilaçları kullandı. 4. Gün tomografi temiz ciğere inmemiş dedi doktor ve 7. Gün gibi ayağa kalktı. Diğer aile üyeleri 1-2 gün gibi sürelerde atlattık. Arkadaşım 20 yaşında bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyordu kendisi yakalandı ve sizin gibi 5. Günün sonunda ciğerlerine indi. CRP ölçümü yapıldı gün gün görüntülü konuştuk çok şiddetli öksürüğü ve inanılmaz halsizliği vardı size verilen tedaviyi uyguladılar 3 gün sonra hastaneden taburcu olup evde tedaviye devam etti. Yani diyeceğim şudur gidin devlet hastanesine CRP ve kalp için Trombin testi ile tam kan sayımınızı yapsınlar. 2-3 gün yatın hastaneye endişe etmeyin arkadaşım da delirmiş gibi kanka ölürsem cenazeme gel diyordu kafasına vura vura ikna ettim bir şey olmayacağına sağlıcakla kalın.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Covid-19 İlaçları gerçekten çok fazla kötü tepki veriyor. Benim akrabamın ciğerine ve ayağına emboli attı mesela. BEN OLSAM kullanmazdım, bu arada her gün aspirin iç.

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Kardeşim ne yaparsan yap ister hastaneye yat ister evde atlat, vücudun en büyük yapı taşı olan moralini hep yüksek tut. Basit bir grip bile olsak moralsiz bir şekilde atlatmamız zor oluyor. O yüzden endişe etme. Allah'ı zikret kalbine genişlik verir. En önemlisi de yemeğine dikkat et ve bol vitaminli yiyecekler almaya özen göster. Ciğerleri temizleyici ve antibiyotik özelliği olan ürünler tüketmeye bak. Yoğurt her gün 2 kase tüket mesela. Aynı şekilde sarımsak. Teyzem de de aynı şekilde ciğerlere inmişti. Ciğere inince verdiği tahribatın geçmesi uzun bir süreyi buluyor. Malum akciğer kendini yenileyemeyen organdır. Sigara varsa kesinlikle kes.

Top Bottom