Öneri (ÇÖZÜLDÜ) 5000TL Tablet Önerisi

Golf 4 R32

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,658
Bütçe
5000
Kardeşime uzun yıllar gidecek tablet bakıyoruz. Bunu düşünüyoruz mantıklı mı?
Mantıklı güzel tablet 90hz ekran, pili ve işlemciside iyi F/P

Bu bütçedeki öneri konularına attığın cihazı atıyorum zaten. Alınır o fiyata güzel cihaz.

Bizzat kendim kullanıyorum, 2 arkadaşım da benden görüp aldı ve hepimiz son derece memnunuz. Tavsiye ederim fiyatına göre gerçekten gayet iyi.
bu cihaz ekran bakımından daha iyimiş bütceniz varsa bunuda tercih edebilirsiniz

Uzun yıllar götürecek sıfır tablet yok o bütçede. 4 gb ram yetersiz android için. sd 695 de uzun ömürlü değil gücü sebebiyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu cihaz ekran bakımından daha iyimiş bütceniz varsa bunuda tercih edebilirsiniz
sd 695, 685'den güçlü. Ciddi fark var:

Uzun yıllar götürecek sıfır tablet yok o bütçede. 4 gb ram yetersiz android için. sd 695 de uzun ömürlü değil gücü sebebiyle.

sd 695, 685'den güçlü. Çoklu çekirdekte fark var:
o fiyattaki tabletler için bu işlemciler normal

Şu an benden kalma bunu kullanıyor :D Bişey olmaz artık mecbur kullanacak zaten liseye geçtiğinde telefon alırız tablet kullanmaz. 4-5 sene felan kullanır sonra telefon ister diye düşünüyorum.

sd 695, 685'den güçlü. Çoklu çekirdekte fark var:
Zaten yazılı özelliklerini karşılaştırdığımda Tab A9+ daha üstün görünüyor ve markası honor olduğundan aldırmam aileme.

Geri