[ ÇÖZÜLDÜ] AC SHADOWS oyundan atıyor

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,081
Selamlar, oyuna girişte connecting online kısmında downloading add-on yazıyor ve %50 ye gelince oyundan direkt atıyor sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mı?
Hem steam hem ubisoft connect online modda, internetim de var, net kapalı ve çevrimdışı modda da denedim aynı

Assassin's Creed Shadows 29.07.2025 13_00_55.webp

Assassin's Creed Shadows 29.07.2025 13_01_03.webp

Edit: yamayı yeni kurdum onunla alakası yok

Bu bilgisayar - Dosya Gezgini 29.07.2025 13_50_32 (1).webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar, oyuna girişte connecting online kısmında downloading add-on yazıyor ve %50 ye gelince oyundan direkt atıyor sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mı?
Hem steam hem ubisoft connect online modda, internetim de var, net kapalı ve çevrimdışı modda da denedim aynı

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Edit: yamayı yeni kurdum onunla alakası yok

Alıntıyı görüntüle
Steamden 2 defa dosya bütünlüğü doğrulamayı dene

Steamden 2 defa dosya bütünlüğü doğrulamayı dene
1 defa denedim, 2.yi yapayım şimdi o zaman
edit: ilk seferde direkt doğruladı şimdi yamadan dolayı indirme yapıyor bence deneyelim yine de
1753787568561.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hala sorunu çözemedim, 10 kere doğruladım, silip baştan yükledim, eski sürücü kurdum, güncelledim aynı
edit: işin garibi crash vermiyor olay günlüğünde herhangi bir kayıt yok olmamış gibi davranıyor

evet arkadaşlar indirmediğim fix mod ,izlemediğim, okumadığım, video ,forum, konu kalmadı ama bugün şansıma 150 görüntülemeli bir video çıktı sorunu çözdüm.
Oyunun kurulu olduğu yerdeki dlc isimli dosyaları siliyoruz, bunları sildim anında açıldı
Steam yolu şu şekilde C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Assassin's Creed Shadows
1754070101675.webp

Geri