Steam, ayarlar, oyun içi, oyun içi Steam arayüzü etkinleştir yapar mısınızdaha geçen seçkin aldım ve oyunda aldım yani bunlar sayılmıyormu
Steam, arayüz, istemci beta katılımı kısmından, Steam beta update yapıp Steam aç kapa yapabilirmisinizAlıntıyı görüntüle
bu değilmi açık yine olmuyor
Steam, arayüz, istemci beta katılımı kısmından, Steam beta update yapıp Steam aç kapa yapabilirmisiniz
valla teşekkür ederim 1. de 2. olanı yaptım oldu aga teşekkür ederimAlıntıdır. Deneyiniz.
Adım Adım Çözüm Önerileri
1.
- Steam → Ayarlar → Oyun İçi → “Steam oyun içi arayüzünü etkinleştir” seçeneği açık olmalı.
- CS2’ye sağ tık → Özellikler → “Oyun içi Steam arayüzünü etkinleştir” kutusu işaretli olmalı.
2.
- Steam → Kütüphane → CS2’ye sağ tık → Özellikler → Yüklü Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula.
- Bozuk dosyalar varsa otomatik onarılır.
3.
- Discord, MSI Afterburner, OBS gibi bazı uygulamalar Steam arayüzünü engelleyebilir.
- Geçici olarak kapatıp tekrar dene.
4.
- Steam → CS2 klasörüne git → cs2.exe’ye sağ tık → “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğini dene.
5.
- Steam’i tamamen kapat (Görev Yöneticisi’nden de kontrol et).
- Yeniden başlatıp CS2’yi aç.
6.
- Oyun içinden değil, doğrudan Steam mağazasından satın almayı dene.
- CS2 içindeki mağaza bazen bağlantı hatası verebilir.
Rica ederim. ÇÖZÜLDÜ işaretlemeyi unutmayın.valla teşekkür ederim 1. de 2. olanı yaptım oldu aga teşekkür ederim
profile gir profil düzenleme yapcs2 de bişey alcam ama alamıyorum ve bu uyarıyı veriyor bu arayüz etkin gösteriyo ama yinede olmuyor nasıl yapcam bulamıyorum
Alıntıyı görüntüle