90 FPS e sabitleyip oynuyordum şimdi 60 a ve 30 a sabitleyip oynadım. 60 ta yine fps drop oluyordu, 30 da da oluyordu fakat 60 ve 90 a göre daha az hissettiriyordu ama 30 da oynanmıyor oyun gözüm kanadı. Yapacak bir şey yok böyle bitirmeye çalışıcam.fps sabitle bide öyle dene
Hocam ne kadara aldınız oyunuSorunum başlıkta. Diğer oyunlarda bu kadar FPS drop girmiyor fakat GOW'da sürekli FPS drop yiyorum tüm tadım kaçtı. Oyunu iade de edemiyorum.
i3 12100f
RX 6600
16 GB Ram
Bütün grafik ayarlarında FPS drop yiyorum.
Steam'den 197 TL'yeHocam ne kadara aldınız oyunu
Hocam bence bırakın kenarda kaldın oynanmıyorsa yarın birgün düzeltmeye yönelik birşeyler yaparlar güncellemeyle vs. Onun ztn zam gelmiş epicte 700 olmuşZamanında Rraenee'de pc den oynamaya çalıştığında FPS drop yiyordu sonra ps 5 e geçip öyle oynadı oyunu ben bunu tamamen unutmuştum hatırlasam almazdım oyunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steam'den 197 TL'ye
Hayır ben Rtx3050 ile rahat oynadımOptimizasyon bozuk oyunun . Orta bölgede 6700xt ile 60 FPS aliyorum.
Hocam siz rahat oynayınca oyun düzgün olmuyor maalesef. Her sistemde düzgün çalışmıyor. Benim pcde de kasıyor. Cidden optimizasyonu garip.Hayır ben Rtx3050 ile rahat oynadım
Evet hocam bende büyük bir hayal kırıklığı ve sinirle iade etmek istedim fakat sakin kafayla düşününce, iade etmekten vazgeçtim. Hem oyunun fiyatı 2 katına çıktı hem de dediğiniz gibi bir güncelleme ile oyunu düzeltebilirler (umarım düzeltirler).Hocam bence bırakın kenarda kaldın oynanmıyorsa yarın birgün düzeltmeye yönelik birşeyler yaparlar güncellemeyle vs. Onun ztn zam gelmiş epicte 700 olmuş
Keşke 2 katına çıksaEvet hocam bende büyük bir hayal kırıklığı ve sinirle iade etmek istedim fakat sakin kafayla düşününce, iade etmekten vazgeçtim. Hem oyunun fiyatı 2 katına çıktı hem de dediğiniz gibi bir güncelleme ile oyunu düzeltebilirler (umarım düzeltirler).
Oynanmayacak kadar kötü değil ama optimizasyonu kötü, drop yiyor doğrudur.Sorunum başlıkta. Diğer oyunlarda bu kadar FPS drop girmiyor fakat GOW'da sürekli FPS drop yiyorum tüm tadım kaçtı. Oyunu iade de edemiyorum.
i3 12100f
RX 6600
16 GB Ram
Bütün grafik ayarlarında FPS drop yiyorum.