Bende çok kararsız kaldım gt 1 pro mu alsam yoksa gt 1 mi alsam diye aralarında ki farkı da bilmiyorum.Merhabalar arkadaşlar;
TWS kulaklık arayışımda bu iki ürün arasında kaldım.
GT1'in fiyatı 120TL iken, GT1 Plus'ın fiyatı 160TL.
GT1 Plus'ta Qualcomm QCC3020 çipseti bulunurken;
GT1'de Realtek çipseti bulunmakta.
Ek olarak GT1 Plus'ın şarjı Qualcomm'un güç verimliliğinden dolayı birazcık daha fazla gidiyor.
GT1 Plus'ta APTX desteği de var ancak telefonum Bluetooth 4.1 olduğu için kullanamayacağım.
Bütçem kısıtlı ve aradaki 40TL dahi benim için çok önemli, sizce hangi kulaklığı almalıyım?
Başka tavsiyeleriniz varsa da belirtebilirsiniz.
Bir kablosuz kulaklık için fazla konu açtığımın farkındayım ancak benim için önemli, lütfen mazur görünüz.
ben bunu alcamBende çok kararsız kaldım gt 1 pro mu alsam yoksa gt 1 mi alsam diye aralarında ki farkı da bilmiyorum.
İyi diye duymuştum ama benim bütçe işte buna yetmiyor anca pro ya yetiyor ama plus ve pro arasında çok bir fark diye tedirginim işte.ben bunu alcam
araştırdım iyi ye benziyor
GT1 ile GT1 Pro'nun tek farkı;Bende çok kararsız kaldım gt 1 pro mu alsam yoksa gt 1 mi alsam diye aralarında ki farkı da bilmiyorum.
Aralarında 10 lira fark var ben pro modelini alcam daha iyi olur.GT1 ile GT1 Pro'nun tek farkı;
Pro'nun şarj kutusunun daha büyük olması.
Haliyle kutu bataryası da daha güçlü.
Bunun dışında hiçbir fark yok,
Ben olsam GT1 tercih ederdim, büyük kutu sıkıntı olur.
Cebinde taşıyamayacağın bir kutuya sahip,Aralarında 10 lira fark var ben pro modelini alcam daha iyi olur.
Pro modelini neden düşünmedin ?Merhabalar arkadaşlar;
TWS kulaklık arayışımda bu iki ürün arasında kaldım.
GT1'in fiyatı 120TL iken, GT1 Plus'ın fiyatı 160TL.
GT1 Plus'ta Qualcomm QCC3020 çipseti bulunurken;
GT1'de Realtek çipseti bulunmakta.
Ek olarak GT1 Plus'ın şarjı Qualcomm'un güç verimliliğinden dolayı birazcık daha fazla gidiyor.
GT1 Plus'ta APTX desteği de var ancak telefonum Bluetooth 4.1 olduğu için kullanamayacağım.
Bütçem kısıtlı ve aradaki 40TL dahi benim için çok önemli, sizce hangi kulaklığı almalıyım?
Başka tavsiyeleriniz varsa da belirtebilirsiniz.
Bir kablosuz kulaklık için fazla konu açtığımın farkındayım ancak benim için önemli, lütfen mazur görünüz.
Ben şey sanmıştım büyük şarj kutusu daha uzun şarj manasında diye yani sadece büyüklük farkı var demi ?Cebinde taşıyamayacağın bir kutuya sahip,
Ayrıca GT1'in şarj kutusu dahi seni 1 hafta götürür.
Bence yanlış bir tercih yapmaktasın.
Şarj kutusu zaten yarım saatte tam şarj edilebiliyor, büyüğüne ne hacet?