Neler Yeni

İnceleme Haylou GT1 Plus TWS İncelemesi

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Maalesef bluetooth kulaklık-Windows PC eşleşmesinin problemi bu. AirPods da kullandım, onda bile Discord'da ses kötü gidiyordu.

Evet, BT dongle'la bilgisayarda kullanıyorum. Mikrofonu çalışıyor ama mikrofonun aktif olduğu online oyunlar ya da Discord konuşmalarında Windows'un codec sorunu yüzünden otomatik HandsFree moduna alıyor, hem duyduğunuz ses kalitesizleşiyor hem de mikrofon yeterli kalitede kullanılamıyor. Yani mikrofon kağıt üzerinde çalışıyor olsa da pratikte çalışmıyor kabul edin. Belki Windows 11'de AAC desteğiyle bu sorunu çözmüşlerdir, ben Windows 10 kullanıyorum.
Telefondaki DC'den konuşuyordu hocam.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Allah Allah, ben kullandım arkadaşta da var şu an yanımda ona da sordum 2-3 saat civarı gidiyor dedi ama
Bir sorun vardır ya da Plus yerine düz GT1 kullanıyor olabilir.

Enes Özen'in son ses seviyesine alarak yaptığı testte 4 saat 32 dakika çalabiliyor:

Kendi kullanımımda ise 9:00'da kulağıma takıyorum 15:00'a kadar aralıklarla müzik-video-medya tüketimi şeklinde kullanıyorum ve şarjı bitmiyor. Tabii son seste dinlememe ve henüz pilinin yeni olması gibi faktörler de var, eskidikçe bu süre düşecektir (y)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondaki DC'den konuşuyordu hocam.
Plus olduğuna emin misiniz hocam? Zaten mikrofonu çok iyi değil, özellikle dış ortamda berbat ama yine de sessiz ortamda bu kadar kötü olmaması lazımdı bilemedim.

Daha önce kullandığım GT1'e göre Plus'ta QC3020 chipi sayesinde sesim karşı tarafa çok daha net gidiyor, birkaç kişiye sorup teyit ettim telefonda olduğumu bile anlamamışlar. Ancak dış ortamda ise ne kadar dış gürültü varsa alıyor, o açıdan kötü.

Kimseyi yanıltmayayım tabii ki mikrofonu için alınacak bir ürün değil asla.
İyi bir mikrofon için en az Oppo Enco Air seviyelerine çıkılması lazım (600-650 TL).

Son düzenleme:

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Plus olduğuna emin misiniz hocam? Zaten mikrofonu çok iyi değil, özellikle dış ortamda berbat ama yine de sessiz ortamda bu kadar kötü olmaması lazımdı bilemedim.
Evet. Ya öyle berbat değildi de boğuktu yani. Telefon konuşmalarında falan yetecek kadar performans verdiğini söylüyor.
İyi bir mikrofon için en az Oppo Enco Air seviyelerine çıkılması lazım (600-650 TL).
W12'nin mikrofonu iyiydi ve en son sanırım 400-450 TL civarında geziniyordu.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evet. Ya öyle berbat değildi de boğuktu yani. Telefon konuşmalarında falan yetecek kadar performans verdiğini söylüyor.

W12'nin mikrofonu iyiydi ve en son sanırım 400-450 TL civarında geziniyordu.
Anladım hocam teşekkürler :)

W12'ninki bundan daha iyi doğru (y) Yine de top tasarımdan kaybediyor, dış ortamda o da kötü.

Enco Air ise AirPods'a benzer tasarımıyla ve dış gürültü önleme teknolojileriyle fiyatına göre baya iyi bir mikrofona sahip. Amaç daha çok görüşmeyse onu öneriyorum.

O değil de AirPods'ların bile henüz 100 liralık kablolu kulaklıkların mikrofon kalitesine ulaşamamış olmaları enteresan, teknoloji bakalım ne zaman yakalayacak kabloluları :)

Top Bottom