Bu arada oyun oynayın hocam bol bol şaka gibi ama ingilizcenize çok etkisi var. Ben bu sayede ingilizce sınavına hazırlamadan girip 90 üzeri not alabiliyorum.İnsanlar 40 yıl önce ne kullanıyorlardı?
Geçmişteki sosyal, eğitimsel, teknolojik hayattan bilgiler verin.
7 cümlede
benim ingilizceyle bu oldu hocam bu arada bende 10. sınıfım yardımcı olabilirim
hocam speaking bu40 yıl öncesinde insanların sosyal, teknolojik ve akademik yaşamları hakkında bir şey yazmanı istiyor.
Ha doğru dikkat etmemişim. Neyse işte konuyu söyledik en azından.İnsanlar 40 yıl önce ne kullanıyorlardı?
Geçmişteki sosyal, eğitimsel, teknolojik hayattan bahsedin.
7 cümlede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada oyun oynayın hocam bol bol şaka gibi ama ingilizcenize çok etkisi var. Ben bu sayede ingilizce sınavına hazırlamadan girip 90 üzeri not alabiliyorum.
hocam speaking bu
10 yıldır oyun oynuyorum bi katkısı yok keşke olsaydı en azından dil okurdum cümleleri siz yazmadan çevirdim ezberlicemİnsanlar 40 yıl önce ne kullanıyorlardı?
Geçmişteki sosyal, eğitimsel, teknolojik hayattan bahsedin.
7 cümlede
Bu arada oyun oynayın hocam bol bol şaka gibi ama ingilizcenize çok etkisi var. Ben bu sayede ingilizce sınavına hazırlamadan girip 90 üzeri not alabiliyorum.
hocam speaking bu
40 yıl önce insanların sosyal eğitimsel teknolojik yaşamlarını 7 cümle ile anlatacaksınAlıntıyı görüntüle
İngilizce hocası şöyle bı speaking verdi de ben ingilizce ozurlusu olduğum için ne yazdığını anlayamadım Chrome a yazıyorum saçma sapan seyler diyor açıklayacak adam gibi adam var mı?