Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Kardeşimin bitmeyen karın ağrısı?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Kardeşim Erkek onu söyleyeyim. Tam özel yerimin hemen üstünde ağrı var diyor kaç gündür böyle ve çıkardığı zaman k*stuğu rahatlıyor. Sizce neden bu karın ağrısı?
testislerde ağrı oluyorsa eğer taş veya kum olabilir doktora görünmesi lazım

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumda sağlık kategorisi niye var?
Şimdi ben senin kardeşinin o bölgesinde ne var nereden bileyim?
O halde tamam 5-6 gün önce bisikletten feci şekilde düştüm ve başparmağım baya şişti ardından morardı ben de hasteneye gitmey yerine forumda mı açmalıyım yani?
Kardeşim mesela burun akıntısı veya bunlar vardır hastamıyım dersin anlarım ama nereden bilelim sağlık bu internete bakmaz lütfen en yakın zamanda bir hastaneye veya sağlık ocağına gidip göstertin en sağlıklısı budur.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Evde herkes aynı şeyi yiyor ama bizde zehirlendirdik?
Herkesin metobalizması bir değil dostum.Bende küçükken 4 günlük tavuklu pilavı yemiştim abimle beraber,kitap okurken birden kusmaya başladım abim 3 saat sonra falan başladı.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Herkesin metobalizması bir değil dostum.Bende küçükken 4 günlük tavuklu pilavı yemiştim abimle beraber,kitap okurken birden kusmaya başladım abim 3 saat sonra falan başladı.
knk delilik yapmışsınız

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
knk delilik yapmışsınız
Hocam delilik değilde pilav normalde gece almıştık sabah yedik hemde tanıdık yerden almıştık tavuk 3 günlük mü 4 müydü öyle bir şey demişti.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Kardeşim Erkek onu söyleyeyim. Tam özel yerimin hemen üstünde ağrı var diyor kaç gündür böyle ve çıkardığı zaman k*stuğu rahatlıyor. Sizce neden bu karın ağrısı?
knk peki başka şikayetleri var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam delilik değilde pilav normalde gece almıştık sabah yedik hemde tanıdık yerden almıştık tavuk 3 günlük mü 4 müydü öyle bir şey demişti.
adamı gidin dava edin adam öldürür o tavuklu pilav böyle çok ölüm olmuştu Allah korumuş

Top Bottom