Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Doktora gitmek iyi bir fikir olabilir dostum.
testislerde ağrı oluyorsa eğer taş veya kum olabilir doktora görünmesi lazımKardeşim Erkek onu söyleyeyim. Tam özel yerimin hemen üstünde ağrı var diyor kaç gündür böyle ve çıkardığı zaman k*stuğu rahatlıyor. Sizce neden bu karın ağrısı?
Orasında ağrı yok ki. Ki o bölgenin üstü dedim zaten.testislerde ağrı oluyorsa eğer taş veya kum olabilir doktora görünmesi lazım
soğuk algınlığı ise evet bende yakalandım iştah miştah kalmadıDoktora gidin salgın var bende yakalandım zor atlattım 3 4 gün oldu ama hâlâ yemek yiyesim yok
Şimdi ben senin kardeşinin o bölgesinde ne var nereden bileyim?Forumda sağlık kategorisi niye var?
Herkesin metobalizması bir değil dostum.Bende küçükken 4 günlük tavuklu pilavı yemiştim abimle beraber,kitap okurken birden kusmaya başladım abim 3 saat sonra falan başladı.Evde herkes aynı şeyi yiyor ama bizde zehirlendirdik?
ya işte 1 2 defa olduysa yukarıya çıkıyor ağrı ama üşütmüşte olabilir yine de doktora gitmeliOrasında ağrı yok ki. Ki o bölgenin üstü dedim zaten.
Gel uzaktan vs atak senle(!)Uzaktan tedavi
knk delilik yapmışsınızHerkesin metobalizması bir değil dostum.Bende küçükken 4 günlük tavuklu pilavı yemiştim abimle beraber,kitap okurken birden kusmaya başladım abim 3 saat sonra falan başladı.
Hocam delilik değilde pilav normalde gece almıştık sabah yedik hemde tanıdık yerden almıştık tavuk 3 günlük mü 4 müydü öyle bir şey demişti.knk delilik yapmışsınız
knk peki başka şikayetleri var mıKardeşim Erkek onu söyleyeyim. Tam özel yerimin hemen üstünde ağrı var diyor kaç gündür böyle ve çıkardığı zaman k*stuğu rahatlıyor. Sizce neden bu karın ağrısı?
adamı gidin dava edin adam öldürür o tavuklu pilav böyle çok ölüm olmuştu Allah korumuşHocam delilik değilde pilav normalde gece almıştık sabah yedik hemde tanıdık yerden almıştık tavuk 3 günlük mü 4 müydü öyle bir şey demişti.