(Çözüldü) Starfield Frame Generation Gözükmüyor!

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
702
Arkadaşlar dün itibari ile butün platformlarda starfield dlss 3 ve Frame generation desteği gelmiş bulunmakta. Benim 4060Ti ekran kartım var ancak frame generation ayarlarda gözükmüyor. Dlss var evet ancak Frame generation açacak ayar çıkmıyor. Oyunu xbox game passten oynayan arkadaslar bi kontrol edip dönüt yapabilir mi? Herkeste mi bu şekilde.

Screenshot_2023-11-22-18-38-16-583_com.miui.gallery.jpg

Arkadaşlar dün itibari ile butün platformlarda starfield dlss 3 ve Frame generation desteği gelmiş bulunmakta. Benim 4060Ti ekran kartım var ancak frame generation ayarlarda gözükmüyor. Dlss var evet ancak Frame generation açacak ayar çıkmıyor. Oyunu xbox game passten oynayan arkadaslar bi kontrol edip dönüt yapabilir mi? Herkeste mi bu şekilde.
Başka bir oyunda DLSS3’ü açabiliyor musunuz

Yani şu an frame generation destekleyen bir tek starfield var. Onda da ayar gelmiyor. Dying light 2 var bir de onun da ayarlarda göremiyorum frame generation diye.
O zaman dostum
Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması
yaz Windows ayar bölümüne kapalı çıkacaktır onu aç bilgisayarı yeniden başlat ve DLSS3’ün tadını çıkar

O zaman dostum
Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması
yaz Windows ayar bölümüne kapalı çıkacaktır onu aç bilgisayarı yeniden başlat ve DLSS3’ün tadını çıkar
Çok sağol kapalıymış bende. Açınca geldi. Sorun duzeldi. 🖐️👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri