Öneri (Çözüldü Teşekkürler) Laptop Değişim Sürecim İçin Destek Arıyorum

Kasa olarak ben çok bir fark göremedim eski kasadan
evet içi 2025 dışı 2023. Aslında intelli cihaz kasa olarak daha iyi ama i9 14. nesil ve 5060 var, 5060 5070 arasında düşünmeden 5070 derim

ama bir yandan da intel olandaki soğutma da iyi duruyor. ama diğer yandan amd soğuk çalışıyor zaten.

Son düzenleme:
evet içi 2025 dışı 2023. Aslında intelli cihaz kasa olarak daha iyi ama i9 14. nesil ve 5060 var, 5060 5070 arasında düşünmeden 5070 derim

ama bir yandan da intel olandaki soğutma da iyi duruyor. ama diğer yandan amd soğuk çalışıyor zaten.
Amd 5070 tabii ki en iyi seçenek, zaten rog iyi soğutuyor herşekilde.

i9 95 in altına inmiyordu :D
Bendeki i9 sadece testlerde ve renderda o derecelere çıkıyor, oyunlarda genelde 80 derece civarı takılıyor. Şöyle bir şey var laptopumun intel olduğu için pişman değilim, evet watt ve ısı canavarı ama hakkını veriyor bee.

Valla büyük konuşmayayım ama bu elimdekini satabilirsem bi daha asus almam.

Kullandığım pc ler:
hp pavilion siyah seri 1660ti, hp pavilion yeşil seri 2060, hp omen 3070, Zephyrus g15 3060, strix g18 4070, şimdi strix 5070 gelecek.

330W HP Omen Menekşeymiş, bilememişim...

Ama bi daha pahalı laptop almayacağım. Alcam kendime bi kasa, yanına da apu laptop yada mac öyle devam bundan sonra. Yeter artık 5 senedir düzgün pc alamadım.

1660Ti coil whine değil coil çığlığı sebebiyle değişti. (5 ay cihazım yoktu)
2060 ekran kartı yandı. (3 ay cihazım yoktu)
3070 sattım

zephyrus aldım adaptör yetmiyordu THH ile değiştim (3 ay cihazım yoktu - 8 ay thh bekledim, deprem vs girdi araya hataydayım)
G18 2023 cihazını servis kasasını kırdı üstüne ekran yandı. ( toplam 4 kere servise girdi 4 ay o, 15 gündür de index bilgisayar ile uğraşıyorum)
şimdi G18 2025 geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

The problem still occurs occasionally, but I solved it this way:

I played music with high bass at maximum volume for 30 minutes.

Doom fixed my speakers :D

I think it optimized itself and no longer enters automatic speaker protection mode.

bi bunu dene bak, bende çözmüştü sorunu, sesi fulle orta ayarda. 30 dk bangır bangır çalışsın kendine geliyor
burdaki orta ayardan kastınız ne hocam?

yaklaşık 1 saat çalmasına rağmen bir işe yaramadı hocam
Valla ben olsam servise yollarım, ellerinde g18 parçası yoksa yd sipariş ediyorlar. Şansına 20 iş günü sürerse değişirsin cihazı skjfasgask, benim ekranı ilk seferinde 19 iş gününde değişmişlerdi

Valla ben olsam servise yollarım, ellerinde g18 parçası yoksa yd sipariş ediyorlar. Şansına 20 iş günü sürerse değişirsin cihazı skjfasgask, benim ekranı ilk seferinde 19 iş gününde değişmişlerdi
hocam hem yurtta laptopum olmazsa sıkıntıdan patlarım hemde servisin cihaza zarar vermesinden korkuyorum sizin durumunuzdaki gibi, aklımda garantimin son aylarına doğru gönderme fikri var ama şimdi gönderin derseniz yine bir düşünürüm.

hocam hem yurtta laptopum olmazsa sıkıntıdan patlarım hemde servisin cihaza zarar vermesinden korkuyorum sizin durumunuzdaki gibi, aklımda garantimin son aylarına doğru gönderme fikri var ama şimdi gönderin derseniz yine bir düşünürüm.
Öncelikle cihazı elden götür ve sorunu oradaki mühendise göster yoksa %99 yaw biz duyamadık kardeş derler, son dakika gönderirsen bu sefer de servisten geldiğinde kusur olursa bir daha gönderme imkanın kalmayabilir, ara tatilde en kötü hallet.

yada olduğu gibi kullan ama satma fikrin varsa 3-4 k fiyat kırdırır bu sorun.

Öncelikle cihazı elden götür ve sorunu oradaki mühendise göster yoksa %99 yaw biz duyamadık kardeş derler, son dakika gönderirsen bu sefer de servisten geldiğinde kusur olursa bir daha gönderme imkanın kalmayabilir, ara tatilde en kötü hallet.

yada olduğu gibi kullan ama satma fikrin varsa 3-4 k fiyat kırdırır bu sorun.
doğu tarafında yaşıyorum hocam, elden verme işi yalan benim için. sömestır tatilinde %90 hallederim, daha bayağı garanti sürem var zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,342
Üyeler
185,713
Son üye
skriqy
Geri