Neler Yeni

[Çözüldü] Yolda bulduğum flash diski ne yapmalıyım?

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
hizmetlere bi bak değisik birsey varsa fotosunu at

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
KARDEŞİM PC ÇATIRT DİYE GİTMEZ ZATEN FLASHI TAKTIĞIN AN O VİRÜS PC YE DOSYALARA SIZAR ÇIKARSAN DA Bİ ŞEY DEĞİŞMEZ O YÜZDEN İÇİNE DOSYA KOYMAKLA UĞRAŞMAZLAR TAMAM MI ?
bilmediğin konular ile ilgili konuşma derim kardeşim. çok batıyorsun

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
maden ocağını bi arasaydın kral merakta kaldık :) virüs yedindemi yazmıyorsun anlamadım ki
Şuan dakikam yok yarın babamın telefonundan falan aramaya çalışacağım.
Arkadaşlar flash disk te virüs falan yok saçma saçma şeyler yazmayın,evet belki olabilir yapılabilir ama bu flsh diskte böyle bir şey söz konusu değil.

RmzDayi

80+ Silver
bunlar önemli takip dosyaları, umarım yedekleri vardır.
En kısa zamanda firmayı aramalısınız

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
bilmediğin konular ile ilgili konuşma derim kardeşim. çok batıyorsun
Yazilimciyim kim bilmiyo belli oluyor .d
Capslock kapatın!
O dosyalar sadece görünüm olabilir yani flashın masum olduğunu göstermek için olabilir.
Masum olarak gostermeye gerek yok diyorum zaten hazir bir virus degilse defenderdan geçemez yeni yazlimis bir virusse taktigi gibi virus bilgisayara yayilir masum gibi gostermeye calisilmasina gerek yok zaten virus olsa ucunu yamultup atmazlar %99luk kesim bozuk diğe almaz bile bilmiyosunuz konusuyosunuz ayyildiz tim facebook patlatma videosu mu sandiniz bu işleri boş yapmayin
Yazilimciyim kim bilmiyo belli oluyor .d
Masum olarak gostermeye gerek yok diyorum zaten hazir bir virus degilse defenderdan geçemez yeni yazlimis bir virusse taktigi gibi virus bilgisayara yayilir masum gibi gostermeye calisilmasina gerek yok zaten virus olsa ucunu yamultup atmazlar %99luk kesim bozuk diğe almaz bile bilmiyosunuz konusuyosunuz ayyildiz tim facebook patlatma videosu mu sandiniz bu işleri boş yapmayin
Hazır bir virusse *

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Firmayı arayıp durumu söylemelisin bence.
firmayı arayıp durumu söylemelisin
Arkadaşlar dün çok merak edilen konuya güncelleme getiriyorum hemen sizde merak etmiştiniz.Şirketin İstanbul'daki birimi ile görüştüm,durumu belirttim,lütfen bize gönderiniz karşı ödemeli kargo ile dediler,adres falan verdiler arkadaşlar,en kısa süre içinde göndereceğim.Adamları için önemli belgeler galiba bilmiyorum. Başka bu konu ile ilgili yapmam gereken bir şey var mı acaba?
O virüs v.s diyen arkadaşlara da selam olsun. (KONU KİLİT)
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmayı ara söyle. Adamların bütün belgeleri orada belli ki.
maden ocağını bi arasaydın kral merakta kaldık :) virüs yedindemi yazmıyorsun anlamadım ki
konu güncellendi merak edenler için

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
Arkadaşlar dün çok merak edilen konuya güncelleme getiriyorum hemen sizde merak etmiştiniz.Şirketin İstanbul'daki birimi ile görüştüm,durumu belirttim,lütfen bize gönderiniz karşı ödemeli kargo ile dediler,adres falan verdiler arkadaşlar,en kısa süre içinde göndereceğim.Adamları için önemli belgeler galiba bilmiyorum. Başka bu konu ile ilgili yapmam gereken bir şey var mı acaba?

kral evim çok uzakta de taksi parası iste :) boş gönderme adamları

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z

firma ile yazışmalarını kayıt altına al. dosyalar içinde herhangi bir kayıp veri durumuyla ilgili seni suçlayabilirler kendini sağlama al. hukukçu değilim ama o kısmı da düşün bence ne olur ne olmaz.

Ayrıca flash belleğin muhasebe departmanına ait olduğu belli oluyor (ben de muhasebede çalışıyorum şu an). Kendileri için önemli evraklardır ondan dolayı istemişlerdir. iyi bir iş yapmışsın yollamakla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,107
Üyeler
165,933
Son üye
RafaSilvaa
Top Bottom