bilmediğin konular ile ilgili konuşma derim kardeşim. çok batıyorsunKARDEŞİM PC ÇATIRT DİYE GİTMEZ ZATEN FLASHI TAKTIĞIN AN O VİRÜS PC YE DOSYALARA SIZAR ÇIKARSAN DA Bİ ŞEY DEĞİŞMEZ O YÜZDEN İÇİNE DOSYA KOYMAKLA UĞRAŞMAZLAR TAMAM MI ?
Şuan dakikam yok yarın babamın telefonundan falan aramaya çalışacağım.maden ocağını bi arasaydın kral merakta kaldık virüs yedindemi yazmıyorsun anlamadım ki
Yazilimciyim kim bilmiyo belli oluyor .dbilmediğin konular ile ilgili konuşma derim kardeşim. çok batıyorsun
Masum olarak gostermeye gerek yok diyorum zaten hazir bir virus degilse defenderdan geçemez yeni yazlimis bir virusse taktigi gibi virus bilgisayara yayilir masum gibi gostermeye calisilmasina gerek yok zaten virus olsa ucunu yamultup atmazlar %99luk kesim bozuk diğe almaz bile bilmiyosunuz konusuyosunuz ayyildiz tim facebook patlatma videosu mu sandiniz bu işleri boş yapmayinCapslock kapatın!
O dosyalar sadece görünüm olabilir yani flashın masum olduğunu göstermek için olabilir.
Hazır bir virusse *Yazilimciyim kim bilmiyo belli oluyor .d
Masum olarak gostermeye gerek yok diyorum zaten hazir bir virus degilse defenderdan geçemez yeni yazlimis bir virusse taktigi gibi virus bilgisayara yayilir masum gibi gostermeye calisilmasina gerek yok zaten virus olsa ucunu yamultup atmazlar %99luk kesim bozuk diğe almaz bile bilmiyosunuz konusuyosunuz ayyildiz tim facebook patlatma videosu mu sandiniz bu işleri boş yapmayin
Firmayı arayıp durumu söylemelisin bence.
Arkadaşlar dün çok merak edilen konuya güncelleme getiriyorum hemen sizde merak etmiştiniz.Şirketin İstanbul'daki birimi ile görüştüm,durumu belirttim,lütfen bize gönderiniz karşı ödemeli kargo ile dediler,adres falan verdiler arkadaşlar,en kısa süre içinde göndereceğim.Adamları için önemli belgeler galiba bilmiyorum. Başka bu konu ile ilgili yapmam gereken bir şey var mı acaba?firmayı arayıp durumu söylemelisin
Firmayı ara söyle. Adamların bütün belgeleri orada belli ki.
konu güncellendi merak edenler içinmaden ocağını bi arasaydın kral merakta kaldık virüs yedindemi yazmıyorsun anlamadım ki
kral evim çok uzakta de taksi parası iste boş gönderme adamlarıArkadaşlar dün çok merak edilen konuya güncelleme getiriyorum hemen sizde merak etmiştiniz.Şirketin İstanbul'daki birimi ile görüştüm,durumu belirttim,lütfen bize gönderiniz karşı ödemeli kargo ile dediler,adres falan verdiler arkadaşlar,en kısa süre içinde göndereceğim.Adamları için önemli belgeler galiba bilmiyorum. Başka bu konu ile ilgili yapmam gereken bir şey var mı acaba?
O virüs v.s diyen arkadaşlara da selam olsun. (KONU KİLİT)
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu güncellendi merak edenler için
firma ile yazışmalarını kayıt altına al. dosyalar içinde herhangi bir kayıp veri durumuyla ilgili seni suçlayabilirler kendini sağlama al. hukukçu değilim ama o kısmı da düşün bence ne olur ne olmaz.Arkadaşlar dün çok merak edilen konuya güncelleme getiriyorum hemen sizde merak etmiştiniz.Şirketin İstanbul'daki birimi ile görüştüm,durumu belirttim,lütfen bize gönderiniz karşı ödemeli kargo ile dediler,adres falan verdiler arkadaşlar,en kısa süre içinde göndereceğim.Adamları için önemli belgeler galiba bilmiyorum. Başka bu konu ile ilgili yapmam gereken bir şey var mı acaba?
O virüs v.s diyen arkadaşlara da selam olsun. (KONU KİLİT)
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu güncellendi merak edenler için