MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
İndirime girmiş sizce alınır mı? Üstünde ders çalışmak istesem sistemi kurduktan sonra çalışabilir miyim
Son düzenleme:
Niçin ?Tavsiye etmem.
LINNMON/ALEX çalışma masası, beyaz, 150x75 cm (ikea.com.tr)
Bu tarz masalara bakabilirsin.
Gösterdiğiniz masa ofis masasıTavsiye etmem.
LINNMON/ALEX çalışma masası, beyaz, 150x75 cm (ikea.com.tr)
Bu tarz masalara bakabilirsin.
eğer oyun oynuyorsan böyle masalar çok kötü monitör üstte kalıyorAlıntıyı görüntüle
İndirime girmiş sizce alınır mı? Üstünde ders çalışmak istesem sistemi kurduktan sonra çalışabilir miyim
güzel bir masaya benziyor belki daha detaylı araştırsan daha güzelleri de vardırAlıntıyı görüntüle
Oyun oynuyorum ama sandalye yükseltme ayarı vareğer oyun oynuyorsan böyle masalar çok kötü monitör üstte kalıyor
Normal sitede fiyatı 1600Tl indirime girmişgüzel bir masaya benziyor belki daha detaylı araştırsan daha güzelleri de vardır
ben yeriniz de olsam almazdım.Bu tarz masaları sevmiyorum benOyun oynuyorum ama sandalye yükseltme ayarı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal sitede fiyatı 1600Tl indirime girmiş
Ofis masası olması evde kullanılmayacağı anlamına gelmez zaten biraz araştırırsanız bu masanın ofis için değil de daha çok Gaming roomlarda kullanıldığını görürsünüz zaten ne desek boş siz kararınızı vermişsiniz iyi forumlar.Niçin ?
Gösterdiğiniz masa ofis masası
Hocam hayır tabi kide lakin daha önce öneren çok oldu bir de ben alınır mı alınmaz mı diye sordum alınmaz başka bir masa bakın demeniz yeterli sizin fikirleriniz önemliOfis masası olması evde kullanılmayacağı anlamına gelmez zaten biraz araştırırsanız bu masanın ofis için değil de daha çok Gaming roomlarda kullanıldığını görürsünüz zaten ne desek boş siz kararınızı vermişsiniz iyi forumlar.
Hocam Türkçe yi unuttum naptınben yeriniz de olsam almazdık açıkcası bu tarz masaları sevmiyorum ben
1400 benim bütçemi aşar hocamBana kalırsa stüdyo masası (arrenge desk) yaptırırdım kendime örneğin;
Buradaki fiyatlandırmaya aldırmayın çok daha geniş ve kullanışlı versiyonunu marangozda sağlam bir şekilde yaptırabilirsin.Arrange Desk Stüdyo Masası | Stüdyo Masası | Aranjör Masası
1.Sınıf masif ahşap mdf’den üretilmiş Stüdyo Masası. İstenilen renk,ebat ve işlevsellikte üretile bilinir.Arrange Desk Stüdyo Masası. Aranjör Masasıhepsivarmi.com
Profesyonel anlamda muzik produksiyonu yapan bir arkadaşım şuna benzer bir masayı yaklaşık 1400TL gibi bir fiyata yaptırdı.
farkına varmamışım düzeltiyimHocam hayır tabi kide lakin daha önce öneren çok oldu bir de ben alınır mı alınmaz mı diye sordum alınmaz başka bir masa bakın demeniz yeterli sizin fikirleriniz önemli
Hocam Türkçe yi unuttum naptın
1400 benim bütçemi aşar hocam