Vesemir Dayı
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
- Reaksiyon skoru
- 27,591
Yine olmadı ağlicam... Alternatifi denicem birazdan.Olmazsa alternatif çözümüm de var ama ilk madde işe yarar büyük ihtimal
Yine olmadı ağlicam... Alternatifi denicem birazdan.Olmazsa alternatif çözümüm de var ama ilk madde işe yarar büyük ihtimal
Alternatif değil ki o. İsmi değiştirdikten sonra klasör ismi değişmiyor. Ondan sürprizbozanda olduğu gibi kayıt defteri içindeki yeri değiştirmen lazım.Yine olmadı ağlicam... Alternatifi denicem birazdan.
Tamamdır ayarladım sağ olasınAlternatif değil ki o. İsmi değiştirdikten sonra klasör ismi değişmiyor. Ondan sürprizbozanda olduğu gibi kayıt defteri içindeki yeri değiştirmen lazım.
Rehber: Windows Pro Sürümlerde Kullanıcı Adını Değiştirme
Uyarı: Rehberi yazıp farklı bilgisayarlarda test ettiğimde sorun yaşamamıştım fakat son zamanlarda uygulayıp sorun yaşadığını belirten kullanıcılar olmuş. Yapmayı düşünen varsa bunun bilincinde olarak yapsın. Eğer sorun çıkma ihtimalinden endişeliyseniz ama yine de Türkçe karakterden kurtulmak...www.technopat.net
Bunun Explorer ile alakası yok hiç... Onu sadece oyun içi çökme olmasın diye koymuştum.O kadar adıma gerek yok, explorer'ı kapatsan yetiyor zaten.
kullandın mı?Yeni kullanıcı oluştururken normalde kullandığım e posta ve hesapları kullanayım mı
Hayır sadece arkadaki uygulamaları kapattımkullandın mı?
Forza bende de crash veriyor ama biraz değişik ve uzun hikayesi var hocam discordunuz varsa verebilir misiniz burayı kirletmeyelim.Bunun Explorer ile alakası yok hiç... Onu sadece oyun içi çökme olmasın diye koymuştum.