LastShot
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,290
- İsim
- Berk Esenli
Arkadaşlar merhaba ryzen 5 5600X işlemci kullanıyorum. Henüz soğutucu alamadım stok ile kullanıyorum. CPB kapattım şimdi BİOS'tan. Fakat 3.6ghz'de çalışmasını bekliyordum, masaüstünde sürekli 2.9ghz'e düşüyor çekirdek frekansları normal midir?
Ayrıca @RevDeisDou kusura bakma rahatsız ediyorum, cpb kapattım şimdi senin dediğin testi yapabilir miyim?
Şu testi yani;
Ayrıca görsel aşağıda cpb kapatınca;
@RevDeisDou
Hocam şu şekilde çıktı silver sample'mış. Ryzen 5 5600X- Stok soğutucuyla sizce kaç ghz/V'da kullanıyım=?
Ayrıca @RevDeisDou kusura bakma rahatsız ediyorum, cpb kapattım şimdi senin dediğin testi yapabilir miyim?
Şu testi yani;
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...
forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@RevDeisDou
Hocam şu şekilde çıktı silver sample'mış. Ryzen 5 5600X- Stok soğutucuyla sizce kaç ghz/V'da kullanıyım=?
Son düzenleme: