CPB ve Overclock Tavsiyeleri

1Abyss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
122
stok fandan kurtuluyorum. islemci r5 5600
aldigim sogutucu : https://app.hb.biz/8Fb2iqHHEI68
sormak istedigim bir kac soru var.
oncelikle oc yaptiktan sonra cpb acmanin faydasi varmi 2 si aynanda yapiliyormu ? ve oc yaparken kac ghz e cikacagini bizmi seciyoruz ? biz seciyorsak bu sogutucuya goremi secilir (ne kadar guclu olduuna) yoksa psuya vs vs bakilarakmi. cpb acik stok fanla cs2 de 90 dereceyi gordum. iyi gunker simdiden tesekkur ediyorum

Stok soğutucu ile OC işine girme. Gireceksen de çok düşük voltajla nereye kadar çıkabilirsen oraya kadar çık. Stres testinde 95 i geçme yeterli.

Stok soğutucu ile OC işine girme. Gireceksen de çok düşük voltajla nereye kadar çıkabilirsen oraya kadar çık. Stres testinde 95 i geçme yeterli.
hocam linkini attigim sogutucuyu cekicem, dediginiz seyler gecerlimi ?

Son düzenleme:
oncelikle oc yaptiktan sonra cpb acmanin faydasi varmi 2 si aynanda yapiliyormu ? ve oc yaparken kac ghz e cikacagini bizmi seciyoruz ? biz seciyorsak bu sogutucuya goremi secilir (ne kadar guclu olduuna) yoksa psuya vs vs bakilarakmi. cpb acik stok fanla cs2 de 90 dereceyi gordum. iyi gunker simdiden tesekkur ediyorum
Oda çok iyi bir fana benzemiyor bence girme oc işine bu sıcaklarda

CPB açmadan PBO da yaptığın ayarlar işe yaramaz. Auto veya Enabled yapıp PBO kısmını ona göre ayarlayacaksın. Bu ikisi bağlantılı. Curve Optimizer Bağımsız.
Bu videoyu izleyebilirsin.

ben 5600 ile x123 kullanıyorum mx6 sürülü ama şöyle bir bilgi vereyim ben geçen sene kasımda aldım geçen ay arkadaşıma aldık üretimi değişmiş haberiniz olsun kulesi daha kalındı arkadaşıma gelen modelin kulesi daha küçüktü ve fanı 3 pindi benim x123 fanının kulesi 4 pin 3pin de de çalışıyor sorunsuz sadece belirtmek istedim

ben 5600 ile x123 kullanıyorum mx6 sürülü ama şöyle bir bilgi vereyim ben geçen sene kasımda aldım geçen ay arkadaşıma aldık üretimi değişmiş haberiniz olsun kulesi daha kalındı arkadaşıma gelen modelin kulesi daha küçüktü ve fanı 3 pindi benim x123 fanının kulesi 4 pin 3pin de de çalışıyor sorunsuz sadece belirtmek istedim
memnunmusunuz ? sicaklik degerleri cok degistimi ? oc yapabiliyormusunuz ?

memnunmusunuz ? sicaklik degerleri cok degistimi ? oc yapabiliyormusunuz ?
Oc yapamıyorum anakartım a320 oc kilitli sıcaklıklar değerleri oyunlarda maksimum 73 falan

@İsimbulamajim hocam siz ne dusunuyorsunuz ?

Geri