Cpu 0.79 da kaldı

DAFanı

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar öncelikle Selamın aleyküm benim laptopumda intel core i5 4210u var 1.70 2.40 ghz de çalışması lazım fakat benim işlemcim 0.79 da takılı kalıyor her şeyi denedim ama olmadı throttlestopu denedim o da olmadı işlemci sıcaklıklarım normal arkadaşlar lütfen yardımcı olun Laptop um Toshiba l 50B 1N0 modeli

İşlemci çekirdeklerin kapanmış olabilir bana da olmuştu o işlemci çekirdeklerini açınca düzelmişti

grev yöneticisi bazen yanlış gösteriyor başka program ile deneyin

Emre kardeşim zaten onu yapmıştım önceden ama hiç bir şey değişmedi

Arkadaşlar öncelikle Selamın aleyküm benim laptopumda intel core i5 4210u var 1.70 2.40 ghz de çalışması lazım fakat benim işlemcim 0.79 da takılı kalıyor her şeyi denedim ama olmadı throttlestopu denedim o da olmadı işlemci sıcaklıklarım normal arkadaşlar lütfen yardımcı olun Laptop um Toshiba l 50B 1N0 modeli
Pil simgesi den güç seçeneklerine gel ve yüksek performans seç

2000hs bütün programlardan baktım ama aynı throttle stopdan fln da aynı

Emre kardeşim zaten onu yapmıştım önceden ama hiç bir şey değişmedi
Ya bir tık sallıyor gibi konusacam ama benimde 0.92 de takılıyordu batarya çıkardım ve öyle prize taktım denedim ve normal hızına döndü denemekten zarar gelmez deneyebilirsin

Emre reis batarya bitik bende baktım bazı arkadaşlarında böyle sorunu olmuş yeni batarya almışlar düzelmiş ama bilmiyorum

Yeni format attım reis ne kadarda atsamda düzelmiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,432
Üyeler
187,510
Son üye
Kalim34
Geri